Společnost Open Text inovovala nástroje pro zobrazování obsahu dokumentů

[Tisková zpráva] Nové verze dovolují zobrazit obsah a přidávat poznámky do stovek formátů dokumentů a díky tomu efektivněji spolupracovat s partnery, dodavateli i zákazníky

Waterloo – Ontario – 17. 2. 2009 – Společnost Opent Text, globální leader v oblasti podnikové správy dokumentů a dat (Enterprise Content Management – ECM), uvedla novou verzi prostředku Open Text Desktop Viewer a Open Text Thin Client Viewer s podporou nových formátů souborů. Tato řešení umožňují firemním uživatelům snižovat náklady a zvyšovat produktivitu tím, že poskytují jednoduchý způsob správy, digitalizace, zobrazování, vkládání poznámek a publikování obsahu dokumentů napříč různými odděleními. Open Text Thin Client Viewer pak poskytuje možnost zobrazovat, sdílet, distribuovat a spolupracovat na obsahu dokumentů s partnery, dodavateli a zákazníky jednoduchým způsobem prostřednictvím běžného internetového prohlížeče.

Řešení Open Text Desktop a Thin Client Viewer podporují zobrazování obsahu a vkládání poznámek do dokumentů ve stovkách nejrůznějších formátů bez toho, aby uživatel měl instalovanou originální aplikaci, ve které byl dokument vytvořen. Schopnost zobrazení obsahu všech nejdůležitějších formátů dokumentů včetně podpory 3D modelů CAD aplikací, přímého skenování papírových dokumentů a vkládání poznámek a revizí je důvodem, že tato řešení společnosti Open Text jsou nejpreferovanějším řešením svého druhu. Nové verze přinášejí podporu pro řadu nových dokumentových formátů, včetně Excel 2007, Solidworks 2008, AutoCAD 2009 a Auto Desk Inventor 2009.

Toto oznámení potvrzuje dřívější rozhodnutí společnosti Open Text pokračovat ve vývoji a inovacích řešení pro zobrazování obsahu, které společnost získala akvizicí firmy Spicer Corporation. Ta je původním autorem těchto aplikací, známých též pod dřívějšími značkami Imagenation a ViewCafe. Vedle pokračujícího vývoje samostatných verzí Open Text plánuje začlenit tyto funkce do příštích verzí Open Text ECM Suite.

„Naším cílem je nabídnout zákazníkům a partnerům nejkompletnější a nejvýkonnější řešení pro zobrazení obsahu na trhu s nejnižšími cenovými nároky. Zákazníci tím získají zlepšení obchodních procesů a vyšší bezpečnost,“ prohlásil Richar Anstey, viceprezident pro technologie a produktovou strategii společnosti Open Text.

Open Text Desktop a Thin Client Viewer vycházejí vstříc požadavkům zákazníků řadou způsobů, včetně:

• Zobrazování, revize a vkládání poznámek pro online zpracování dokumentů
  • Přístup jak k obchodním, tak k technickým dokumentům a výkresům z různých míst a podpora spolupráce obchodních partnerů
  • Vkládání a správa poznámek a anotací
  • Ochrana informací a autorských práv díky řízenému přístupu
  • Ochrana osobních informací
  • Korporace Open Text je v České republice a dalších zemích středoevropského regionu reprezentována společností IXTENT s.r.o. IXTENT patří v tomto regionu mezi nejvýznamnější dodavatele Enterprise Content Management řešení a společností Open Text byl opakovaně oceněn jako Best Performig CEE OTC Partner.

Open Text
Open Text je největší světový nezávislý dodavatel řešení správy podnikového obsahu (ECM – Enterprise Content Management). Jeho řešení jsou určena pro správu informací a vyhovují všem obchodním a oborovým požadavkům a nárokům na dodržování pravidel v největších světových společnostech, státních institucích a dalších firmách nabízejících služby. Open Text podporuje přibližně 46 000 zákazníků a miliony uživatelů ve 114 zemích a 12 jazycích. Více informací o Open Textu získáte návštěvou www.opentext.com.

IXTENT s.r.o.
IXTENT s.r.o. reprezentuje technologie Enterprise Content Management v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Rumunsku a je jedním z největších dodavatelů archivních systémů, DMS a WCM technologií trzích ve střední a východní Evropě. Nabízí služby pro správu elektronických a „papírových“ dokumentů, jejich obsahů (Document Management System – DMS, Content Management System – CMS, Business Process Management – BPM, Web Content Management – WCM, Email Management atd.), technologie inteligentního optického rozeznávání textu z papírových předloh a jejich digitalizací (OCR/ICR), archivaci dat a dokumentů v prostředí internetu a podnikových informačních systémů, poradenské služby spojené se zaváděním těchto systémů a realizací komplexních dodávek řešení. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.ixtent.com