Oracle a Symantec certifikují software Veritas pro datová centra v prostředí Oracle® Enterprise Linux

17. 7. 2007

[Tisková zpráva] CUPERTINO a REDWOOD SHORES, Calif., 16. července, 2007 – V návaznosti na rostoucí zájem zákazníků o službu Oracle® Unbreakable Linux dnes společnosti Oracle a Symantec oznámily certifikaci softwaru Veritas pro datová centra fungující na platformě Oracle Enterprise Linux. Certifikace pomůže organizacím k lepšímu fungování softwaru Symantec v prostředí operačního systému Linux, k úspoře času při zavádění a ke snížení nákladů na implementaci.

Aby podpořil zavádění Linuxu do podnikového prostředí, poskytuje od spuštění služby v roce 2006 Oracle Unbreakable Linux zákazníkům služby té nejvyšší kvality a stal se tak nejvyužívanějším podpůrným programem v oboru. Aplikace Oracle Enterprise Linux, součást služby Oracle Unbreakable Linux, je plně kompatibilní s aplikací Red Hat Enterprise Linux. Zákazníci, využívající službu Oracle Unbreakable Linux, získají díky certifikaci softwaru Symantec při zavádění řešení Veritas společně s Oracle Enterprise Linux, technickou podporu od obou dodavatelů na nejvyšší úrovni. Certifikace se vztahuje na následujích šest produktů Symantec z řady softwaru Veritas pro datová centra: Veritas Storage Foundation 5.0; Veritas Storage Foundation for Oracle 5.0; Veritas Storage Foundation Cluster File System 5.0; Veritas Cluster Server 5.0, Veritas NetBackup 6.0 Client and Veritas i3.

“Program Oracle Unbreakable Linux nadále ukazuje rychlost s jakou pomáháme se zjednodušením rozhodování, vývojem a zaváděním operačního systému Linux do prostoru podnikových sítí. Této rychlosti dosahujeme díky spolupráci s klíčovými hráči v oboru,” říká Wim Coekaerts, vice president, Linux Engineering, Oracle. “Zákazníci z řad podniků zavádějících Linux chtějí mít vliv na firemní storage management, procesy pro vysokou dostupnost dat a standardy, které jsou stěžejní v jejich UNIX prostředích. Díky naší spolupráci se společností Symantec, jsme zákazníkům výrazně usnadnili implementaci jejich řešení do prostředí Oracle Enterprise Linux.”

Symantec v současnosti spolupracuje se společností Oracle na certifikaci aplikace Veritas Storage Foundation Cluster File System s Oracle Real Application Clusters fungující na platformách Oracle Enterprise Linux, Red Hat a SUSE. Tato spolupráce nabídne uživatelům databází Oracle Real Application Clusters v prostředí Linux možnost nasadit škálovatelné systémy správy souborů a podniková řešení pro storage management společnosti Symantec.

“Zavedená a standardizovaná softwarová infrastruktura, která podporuje různorodá datová centra, umožní organizacím zjednodušení správy a rapidní snížení nákladů při současném zvýšení kvality služeb,” uvádí Rob Soderbery, senior vice president of Symantec’s Storage Foundation Group. “Díky pokračování naší spolupráce s Oracle mají nyní naši zákazníci možnost nasadit řešení Veritas pro vysokou dostupnost, ochranu dat a storage management napříč všemi hlavními operačními systémy v jejich datových centrech, včetně Oracle Enterprise Linux.”

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?