Oracle bude i po roce 2013 pokračovat ve zdokonalování aplikací JD Edwards na platformě IBM System i

4. 5. 2006

[Tisková zpráva] Nashville/Praha, 4. května 2006 — Společnost Oracle oznámila, že vylepšení aplikací JD Edwards World a JD Edwards EnterpriseOne pro podnikové počítačové řešení IBM System i (dříve iSeries) bude poskytovat i po roce 2013. Oracle se již dříve zavázal, že vývojová vylepšení produktů JD Edwards bude poskytovat do roku 2013, a nynější oznámení tento závazek prodlužuje. Vytváří tak příležitost oslovit nové zákazníky a segmenty trhu.

Pokračující vývoj produktů JD Edwards pro platformu IBM System i5 v kombinaci s politikou podpory po celou dobu životnosti signalizuje odhodlání společnosti Oracle chránit investice zákazníků aplikací JD Edwards a umožňuje jim upgradovat, pokud se rozhodnou, jejich vlastním tempem. Software JD Edwards je pro platformu IBM k dispozici již téměř 30 let a vzhledem k tomu, že jej v celosvětovém měřítku používá více než 4 500 zákazníků, je ze strany nových i stávajících klientů ohromný zájem o tuto kombinaci produktů. Podrobnější informace o zásadách podpory po celou dobu životnosti najdete na webové stránce http://www.ora­cle.com/suppor­t/premier/life­time-support-policy.html.

Podpora pro IBM System i
Toto oznámení je dalším krokem v rámci dlouhodobé podpory společnosti Oracle pro zákazníky, kteří používají aplikace JD Edwards na platformě IBM. Oracle také nedávno oznámil rozšířenou investici, jejímž cílem je společně s IBM dodávat řešení JD Edwards malým a středním firmám prostřednictvím kanálu prodejců IBM. Tato investice má podpořit marketingové aktivity obchodních týmů Oracle, IBM a prodejců s přidanou hodnotou (VAR) při prodeji produktů JD Edwards EnterpriseOne a JD Edwards World.

„Velice vítáme závazek společnosti Oracle zdokonalovat a podporovat aplikace JD Edwards na platformě IBM System nadále i po roce 2013,“ řekl Mark Shearer, ředitel divize IBM.

Pokračující inovace
Oracle již dříve oznámil novou verzi produktu JD Edwards EnterpriseOne a počátkem roku 2007 by měl uvolnit zásadní novou verzi produktu JD Edwards World. Tyto edice budou podporovat nejaktuálnější verzi operačního systému i5/OS, který IBM System i používá, a datový server IBM DB2.

„Oracle i IBM záleží na dlouhodobém úspěchu našich společných zákazníků,“ řekl senior viceprezident společnosti Oracle Corporation pro vývoj aplikací John Wookey. „Závazek vyvíjet řešení JD Edwards pro platformu IBM i po roce 2013 dává našim zákazníkům flexibilitu rozhodnout se, zda a kdy chtějí upgradovat na aplikace Oracle Fusion.“

O platformě IBM System i
IBM System i je integrovaný podnikový systém, který zahrnuje hardware, middleware, úložná zařízení a bezpečnostní mechanismy. Integrovaná platforma System i podporuje otevřené standardy a odstraňuje zbytečnou komplikovanost provozu IT, takže klienti mohou zjednodušit své informační prostředí a ušetřené prostředky vynaložit na inovace podnikání.

O aplikacích společnosti Oracle
Aplikace Oracle včetně produktů Oracle E-Business Suite, PeopleSoft Enterprise, JD Edwards EnterpriseOne, JD Edwards World a Siebel podporují informacemi řízené podnikové procesy, které propojují a automatizují organizaci. Byly vyvinuty tak, aby poskytovaly firmám co nejlepší přehled, vytvářely podmínky pro adaptivní procesy a přinášely jim co největší užitek. Umožňují efektivní správu všech klíčových podnikových funkcí, například interakce se zákazníky, řízení financí, lidských zdrojů a dodavatelského řetězce.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání