Oracle Hosting

ORACLE Hosting

Globe Internet, přední český poskytovatel doménových registrací a web-hostingových služeb, společně se společností ORACLE Czech s.r.o. představují nový produkt – spojení výkonné technologie se špičkovou podporou za neuvěřitelnou cenu.

ORACLE Hosting, jak se produkt jmenuje, svou cenou zpřístupňuje špičkovou technologii databázového prostředí ORACLE 9i širšímu okruhu vývojářů a provozovatelů náročných aplikací.

ORACLE Hosting se nabízí se ve třech cenových variantách, podle velikosti diskového prostoru od 150MB do 10GB. Ceny začínají již na 1.100,– Kč za měsíc za využití plně funkční databáze ORACLE 9i.

Karel Umlauf, jednatel společnosti Globe Internet, k tomu uvádí: „Chtěli jsme poskytnout uživatelům skutečně plnohodnotnou volbu mezi různými databázovými platformami. Zatímco oblíbené databáze MySQL a PostgreSQL a MS SQL z jsou cenově dostupné a jsou součástí většiny našich hostingových programů, u produktů ORACLE byla zatím překážku vysoká cena licence. Díky dojednání s ORACLE Czech jsme však nyní schopni nabídnou sdílený hostiny ORACLE v cenách srovnatelných s MS SQL“.

„Rozhodně chceme využít příležitosti spojit naši špičkovou databázovou technologii s technickou infrastrukturou a zkušenostmi největšího hosting providera v zemi. Tato nabídka řeší problém mnohých firem, které jsou nuceny minimalizovat investiční výdaje.“ (Vladimír Sýs, Business Development Manager, Oracle Czech)

Globe Internet v rámci produktu ORACLE Hosting nabízí vedle technické podpory i profesionální zálohování dat na páskovou knihovnu LTO IBM a možnost využití dalších služeb, jako je registrace domén, platební portál a certifikační autorita.

Hostingové služby SERVERY.CZ a HOSTING.CZ od Globe Internet využívá v současnosti více než 10.000 zákazníků, především z řad právnických osob a podnikatelů, přes registrační službu DOMENY.CZ již bylo registrováno přes 30.000 doméno­vých jmen.

Více informací naleznete na adrese: http://ORACLE­.SERVERY.CZ