Oracle přináší zdokonalenou integraci produktů Oracle® Business Intelligence, Oracle Hyperion Essbase a Oracle E-Business Suite

31. 3. 2008

[Tisková zpráva] Společnost Oracle oznámila novou integraci mezi aplikacemi Oracle Business Intelligence (BI) a Oracle E-Business Suite R12 a také zdokonalenou podporu napříč základním BI softwarem Oracle, produkty Hyperion Essbase a Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus (Oracle BI Suite EE Plus). Vylepšená integrace umožňuje zákazníkům získat větší hodnotu ze stávajících investic do technologií Oracle BI a aplikací Oracle.

Aplikace Oracle BI nově nabízejí podporu pro Oracle E-Business Suite R12 včetně předem vytvořeného obsahu a adaptérů pro moduly Financials, Human Capital Management, Order Management & Fulfillment a Supply Chain, a tak usnadňují organizacím přidání analytické funkčnosti do jejich aplikačních prostředí. Starší verze Oracle E-Business Suite podporují aplikace Oracle BI už déle.

Jsou postavené na platformě Oracle BI Suite EE Plus a umožňují organizacím využívat její rozšiřitelnost za provozu. Díky tomu poskytují lepší vhled a umožňují využívat širokou řadu datových zdrojů včetně aplikací Oracle E-Business Suite, Oracle PeopleSoft Enterprise, Oracle Siebel CRM a SAP. Aplikace Oracle BI představují komplexní, na standardech založené analytické řešení, s nímž zákazníci rychle získají užitnou hodnotu a lepší vhled do informací organizace prostřednictvím intuitivních funkcí založených na pracovních rolích.

Základna Oracle BI integruje produkty Hyperion Essbase a Oracle BI Suite EE Plus a poskytuje zákazníkům jednotné řešení analýzy podnikových informací s nejlepšími funkcemi dotazů, sestav, analýz a modelování na trhu. Hyperion Essbase pomocí za provozu rozšiřitelné architektury a vyspělých možností dotazů v produktu Oracle BI Suite EE Plus přistupuje k heterogenním zdrojům dat a na jejich základě umožňuje modelovat hypotetické scénáře a předpovědi.

Navíc nyní Oracle BI Suite EE Plus nativně podporuje Hyperion Essbase jako optimalizovaný zdroj dat. Díky této integraci mohou nyní zákazníci produktu Hyperion Essbase využívat podnikový informační model Oracle BI Suite EE Plus k celopodnikovému nasazení a poskytování informací z produktu Hyperion Essbase.

„Zdokonalená podpora BI pro Oracle E-Business Suite a Hyperion Essbase pomůže zákazníkům snížit náklady na integraci a odstranit komplikace. Propojení obou produktů přitom nabízí větší funkční možnosti,“ řekl Paul Rodwick, viceprezident produktového managementu Oracle Business Intelligence. „Oracle BI Suite EE Plus, aplikace Oracle BI a Hyperion Essbase pomáhají zákazníkům generovat větší hodnotu ze stávajících ERP a CRM systémů Oracle i jiných dodavatelů – prostřednictvím funkcí softwaru Oracle BI pro rozšiřování za chodu.“

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?