Oracle uvádí novou verzi produktu Oracle Identity Manager

27. 2. 2008

[Tisková zpráva] Software pro přidělování uživatelských účtů přináší inovativní funkce zajištění shody s předpisy a výkaznictví pro audit, vyšší uživatelský komfort a rychlejší nasazení.

Redwood Shores, USA – 20. února 2008 – Společnost Oracle oznámila okamžitou dostupnost nové verze produktu Oracle® Identity Manager. Oracle Identity Manager je součástí middlewaru Oracle Fusion. Jedná se o řešení přidělování a správy uživatelských účtů, které umožňuje organizacím automatizovat proces přidávání, aktualizací a odstraňování uživatelských účtů z aplikací a adresářů. Generuje podrobné výkazy toho, kdo má přístup ke konkrétním datům, zdrojům a informacím, a tak pomáhá zajistit shodu s platnými předpisy.

Nová verze produktu Oracle Identity Manager odpovídá na rostoucí potíže organizací v souvislosti se zajištěním shody a s časem potřebným k dokončení auditu následujícími novými funkcemi:

• Zdokonalené funkce osvědčení – další podpora osvědčení pro automatizaci průběžné certifikace přístupových oprávnění, jak je vyžadováno předpisy.
  • Další předem připravené výkazy – 19 nových šablon předpisových a provozních výkazů, které pomohou organizacím zoptimalizovat procesy auditu.
  • Nový nástroj pro grafické navrhování pracovních postupů – funkčně bohatý webový návrhový nástroj zjednodušuje tvorbu a udržování přidělovacích a schvalovacích postupů.
  • WS-SPML 2.0 Inbound Gateway – standardizované rozhraní, které umožňuje rychlou integraci napříč heterogenními prostředími a pomáhá urychlit nasazení.
  • Aktualizovaní průvodci propojením – usnadňují tvorbu nových konektorů a zjednodušují integraci.

O řešení Oracle Identity Management
Řešení Oracle Identity Management slouží jako bezpečnostní páteř middlewaru Oracle Fusion. Pomáhá zákazníkům a partnerům snižovat bezpečnostní hrozby v rozmanitých prostředích IT a zároveň pomáhá řešit jejich potřeby v oblasti řízení, rizik a dodržování předpisů. Z hlediska celkových tržeb z prodeje softwaru po celém světě bylo v roce 2006 řešení Oracle Identity Management nejrychleji rostoucí sadou produktů pro správu identit na trhu. Oracle Identity Management podporuje uznávané standardy jako WS*, XACML, SAML a SPML, takže s ním mohou zákazníci a partneři snadno integrovat aplikace. Tato řada prvotřídního softwaru, který lze používat jako celek i jako jednotlivé komponenty, zahrnuje produkty Oracle Identity Manager, Oracle Access Manager, Oracle Adaptive Access Manager, Oracle Enterprise Single Sign-On Suite, Oracle Identity Federation, Oracle Virtual Directory, Oracle Internet Directory, Oracle Management Pack for Identity Management a Oracle Web Services Manager. Další informace najdete na webu http://www.ora­cle.com/identi­ty.

O společnosti Oracle
Oracle (NASDAQ: ORCL) je největší světový dodavatel podnikového softwaru. Další informace o společnosti Oracle najdete na webu http://www.ora­cle.com.

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET