Oracle v San Francisku zahajuje konferenci Oracle Openworld

22. 9. 2005

Oracle v San Francisku zahajuje konferenci Oracle Openworld

Společnost Oracle přivítala v San Francisku téměř 35 000 účastníků své obchodní a technologické konference Oracle OpenWorld, která byla zahájena o víkendu a pokračuje do čtvrtka 22. září v centru Moscone. Letos byly do jediné akce sloučeny konference Oracle OpenWorld, PeopleSoft Connect a Retek World a výsledkem je největší Oracle OpenWorld v historii. Očekává se, že online verze konference Oracle OpenWorld Online v průběhu konání přiláká 50 000 účastníků.
Novinkou letošní konference Oracle OpenWorld je Oracle OpenWorld X-Treme Weekend a JD Edwards World Program. X-Treme Weekend je předkonferenční akce, jež se konala 17. a 18. září. Její program byl složen z obsahu, který obvykle nebývá k dispozici během konferenčního týdne, včetně vysoce odborných seminářů. Program JD Edwards World konaný ve dnech 20. a 21. září prezentuje inovace produktových řad World a Oracle.
Školicí semináře a prezentace konference Oracle OpenWorld byly vytvořeny tak, aby pomohly obchodním a IT profesionálům porozumět novým trendům, zkvalitnit využívání softwaru a získat lepší přehled v záležitostech informačního věku. Letošní účastníci budou mít přístup na více než 800 seminářů, stovky prezentací partnerů, četné síťové akce a aktivity uživatelských skupin související s middlewarem Oracle Fusion, aplikacemi Oracle a technologiemi Oracle Database a Grid.

Hlavní body letošní konference:
 – Prezentace manažerů společnosti Oracle včetně Charlese Phillipse, Johna Wookeyho, Chucka Rozwata a Larryho Ellisona, kteří budou hovořit o tom, jak Oracle pomáhá podnikům lépe soutěžit, podnikat a reagovat na aktuální výzvy.
 – Prezentace zástupců špičkových partnerů včetně společností HP, Intel Corporation, Network Appliance, Inc. a Sun Microsystems, Inc.
 – Program Exhibits 360-Degree s 350 stánky partnerských společností. Mezi nimi jsou nejen tradiční vystavovatelé konferencí Oracle OpenWorld, ale také mnozí vystavovatelé z řad partnerů bývalých společností PeopleSoft, JD Edwards a Retek.
 – Oracle Demogrounds, kde si účastníci mohou promluvit o inovacích aplikací a technologií Oracle a zúčastnit se interaktivních prezentací a diskuzí s odborníky, kteří se zabývají vývojem řešení.
 – Semináře zaměřené na 20 klíčových odvětví, kde mají účastníci možnost seznámit se s praktickými implementacemi technologií a aplikací Oracle v konkrétních odvětvích.
 – Přístup prostřednictvím vysílání na webu OTN TechCasts k online rozhovorům s technologickými odborníky Oracle o nejnovějších produktech a technologiích pro vývojáře a správce databází.

Těm, kteří se konference nemohou zúčastnit osobně, nabízí Oracle OpenWorld Online přímé videopřenosy klíčových událostí na konferenci včetně vystoupení řečníků, nejnovějších informací o produktové strategii, praktických rad odborníků a online prezentací produktů Oracle. Veškerý video obsah bude podle potřeby k dispozici na adrese http://www.ora­cle.com/openwor­ld/online/index­.html.
DigiZone.cz: Sat novinky: Fransat UHD Demo

Sat novinky: Fransat UHD Demo

Podnikatel.cz: Nejenom EET, začaly platit další zákony

Nejenom EET, začaly platit další zákony

120na80.cz: Jak oddálit Alzheimera?

Jak oddálit Alzheimera?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO