OXID eShop vstupuje na český a slovenský trh

17. 9. 2008

[Tisková zpráva] Brno 8. září 2008: Tisícovkami instalací po celém světě ověřený OXID eShop je nyní také v Česku. Firma oXy Online s.r.o. podepsala smlouvu s německou společností OXID eSales AG a stala se tak výhradním dodavatelem tohoto vysoce modulárního a na západních trzích dlouhodobě osvědčeného softwaru pro provoz e-shopu.

OXID eShop nyní konečně k dostání i v Česku!
Společnost oXy Online v minulém týdnu oficiálně potvrdila své partnerství s německou firmou OXID eSales AG a stala se tak výhradním distributorem a implementátorem e-commerce softwaru OXID eShop pro Českou republiku, Slovensko a další země. „Rozhodli jsme se přistoupit k tomuto kroku, protože se jedná o velmi kvalitní a celosvětově prověřený produkt, který jistě zaujme své místo na českém i dalších trzích,“ uvedl ředitel společnosti oXy Online Zdeněk Michálek.

OXID eShop Professional Edition verze 3.0 je primárně určen pro e-shopy střední velikosti. V této kategorii však nabízí všem svým uživatelům komfort výběru stovek doplňkových modulů nezbytných pro úspěch v on-line obchodování jako je Podpora prodeje, Zákaznické skupiny, Kupóny, Cenový alarm a další. „Německá společnost vyvinula zajímavý a skutečně modulární software pro elektronické obchodování, který je navíc za velmi rozumnou cenu. OXID eShop navíc počítá s budoucím růstem vašeho podnikání a umožňuje přechod na funkčně vyspělejší verzi za rozdílovou cenu,“ doplnil obchodní ředitel oXy Online Štěpán Mrázek.

V čem je OXID eShop výjimečný?
OXID eShop je stabilní, vyzkoušený a ověřený systém pro obchodování na internetu. Prodejní řešení má více než čtyři tisíce instalací na těch nejnáročnějších trzích jako je Rakousko, Švýcarsko, USA, Španělsko a další. Patří dokonce mezi nejrozšířenější e-commerce systém v Německu.

Velkou výhodou systému kromě plnohodnotné české verze je i jeho plná lokalizace pro německou, anglickou, ruskou, lotyšskou, litevskou verzi či asijské verze. E-shop nabízí SEO optimalizaci pro vyhledávače, propojení s firemními informačními systémy, e-marketing, on-line platby a množství modulů, které usnadňují obchodování na internetu. Samozřejmostí je vícejazyčnost a víceměnovost systému.

Navíc se jedná o jediný skutečně mezinárodní e-commerce software. oXy Online všem potenciálním zájemcům o tento e-shop nabízí možnost vyzkoušet si práci s administračním systémem e-shopu v plně funkční demoverzi.

Stručně o společnosti oXy Online
Firma oXy Online patří mezi významné české dodavatele e-commerce systémů oXySHOP, oXyMEDIA a OXID. Je rovněž vydavatelem elektronických médií jako je Svět hardware, TV Freak, Digimanie a další. Úspěch internetových řešení společnosti ilustruje například ocenění Křišťálová Lupa 2006 a 2007 v kategorii e-shop.

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET