oXySHOP chystá další vylepšení

20. 9. 2008

[Tisková zpráva] Brno 16. 9. 2008: Po úspěšném uvedení platformy OXID směřované na firmy střední velikosti se oXy Online soustředí i na nové moduly a nové verze „vlajkové lodi“ celé produktové řady oXy Online. oXySHOP Enterprise Edition je určen pro největší hráče na českém internetovém trhu, jehož kvality byly oceněny mj. obhájením titulu Křišťálová Lupa za nejlepší IT e-shop v ČR.

OXySHOP je prověřené a velmi rozsáhlé řešení, které bylo v minulosti oceněno již dvěma Křišťálovými lupami za nejlepší e-shop v České republice. Jsou na něm založena taková řešení jako je například e-shop Czech Computer, patřící mezi absolutně nejvýznamnější prodejce v ČR s téměř 2 miliony zobrazených stránek a 40.000 zákazníky denně s ročním obratem dosahujícím téměř jedné miliardy korun. Vývojové oddělení společnosti oXy online nyní připravuje inovaci tohoto rozsáhlého systému, která bude k dispozici klientům na jaře příštího roku. „Po několika letech úspěšných implementací oXyShopu jsme se rozhodli jak pro kompletní technologickou inovaci samotného jádra systému, tak i pro vytvoření nových modulů, které zvýší šance našich klientů na prodejní úspěch na internetu,“ informoval ředitel vývoje Pavel Klobása.

„Nový“ oXySHOP počítá s bezkonkurenčním systémem podpory práce s komunitami, integrovaným bonusovým a věrnostním systémem, komplexním systémem sledování chování zákazníků a dalšími progresívními prvky, které jsou – minimálně na českém trhu – jedinečné. „Aktivní uživatel e-shopu je pro obchodníka mnohem cennější – pravidelně web navštěvuje, diskutuje, hodnotí, pomáhá ostatním, ale i kritizuje, a tím vytváří obsah, který přesahuje úzce pojaté marketingové chápání webu. Snažíme se, aby vize komunitního e-shopu byla v nové verzi prakticky realizována ještě lépe než doposud,“ vysvětlil Pavel Klobása.

Součástí nové verze bude také důsledně vícejazyčná podpora SEO optimalizace přímo v jádře systému, podpora pro definované firemní pracovní toky, nezbytná ve větších firmách při implementacích pracovních postupů vyžadovaných ISO9000, nekompromisní podpora práv a rolí, propracované obchodní statistiky a propojení na nejpoužívanější informační systémy.

Nová verze oXySHOPu bude – stejně jako dosavadní – založena na Javě s intenzívním využitím databáze Oracle. Samozřejmostí je šablonovací systém a implementace koncepce model – view – controller a plně dokumentovaná rozhraní. Pro extrémně zatížené weby bude aplikace připravená pro běh v clusterech. Zákazníkům dobře poslouží plnohodnotné české fulltextové vyhledávání, obsluha zase ocení konzoli postavenou na principech Rich Internet Application.

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)