Paměťové moduly Kingston HyperX s frekvencí 2133 MHz získaly certifikaci XMP pro platformu Intel Sandy Bridge P67

[Tisková zpráva] První 8 GB paměťové sady na světě, které získaly certifikaci společnosti Intel pro platformu P67. Sady čtyř kusů paměťových modulů Kingston HyperX T1 byly prověřovány na základních deskách s platformou P67 značek Asus a Gigabyte

International CES 2011 Las Vegas, NV — 5. ledna 2011 — Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila, že její sady paměťových modulů Kingston HyperX® s kapacitou 8 GB a frekvencí 2133 MHz získaly certifikaci Intel XMP pro platformu P67 Sandy Bridge. Sady čtyř kusů paměťových modulů Kingston HyperX T1 (označení modelu Kingston®: KHX2133C9AD3T­1FK4/8GX) jsou první 8 GB sady pamětí na světě, které byly tímto certifikačním procesem prověřeny. Společnost Intel zveřejnila výsledky certifikace na adrese http://www.in­tel.com/consu­mer/game/extre­me-memory.htm.

„Nové 8 GB sady paměťových modulů HyperX byly navrženy s cílem posunout hranice možností nových základních desek P67 jak s ohledem na rychlost, tak kapacitu,“ řekl Marcin Gaczor, tiskový mluvčí společnosti Kingston pro Českou republiku. „Aby naše nové moduly T1 s frekvencí 2133 MHz vybavené vysokými pasivními chladiči získaly certifikaci XMP, musely splnit přísné zkušební požadavky, a to jak interní u nás, tak v laboratořích společnosti Intel. Jedná se o dokonalou paměťovou sadu pro nadšence, kteří chtějí na maximum využít výkon nové platformy Sandy Bridge.“

Společnost Kingston nejprve nové sady podrobila rozsáhlému testování na základních deskách Asus P8P67 PRO a Gigabyte GA-P67-UD4 ve vlastních laboratořích. Po zkouškách, které dopadly s velkým úspěchem, byly teprve moduly poslány do společnosti Intel pro ověření požadavků na získání certifikace XMP.

Sady čtyř kusů paměťových modulů s kapacitou 8 GB a taktem 2133 MHz jsou připraveny k okamžitému dodání a jejich maloobchodní cena doporučená výrobcem je 6754 Kč. Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/e­urope.

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání