Panasonic chystá na letošní rok sofistikovanou internetovou službu VIERA Connect

[Tisková zpráva] Praha, 7. ledna 2011 – Panasonic představuje novou internetovou službu VIERA Connect, určenou majitelům moderních televizorů VIERA. Uživatelé této služby budou moci přímo na televizní obrazovce zobrazit obsah celé řady webových stránek. Kromě toho budou mít ale k dispozici i nejrůznější internetové aplikace s širokými možnostmi využití. V mnoha případech se jedná o unikátní funkce, které dosud žádná společnost nenabízí. Díky speciálnímu ovladači bude například možné i bez herní konzole hrát nejrůznější hry, cvičit a měřit přitom vlastní výkon nebo komunikovat s ostatními uživateli po internetové síti. Systém též umožní přímý nákup nejrůznějšího příslušenství a další výbavy z internetového obchodu. Samozřejmostí je snadný přístup na Facebook, Twitter a další oblíbené sociální sítě.

Služba VIERA Connect navazuje na oblíbený systém VIERA Cast, velmi výrazně  však rozšiřuje jeho možnosti. Se zahájením jejího provozu se Panasonic chystá uvést na trh i nové kompatibilní televizory. V současné době se se službou mohou seznámit návštěvníci veletrhu spotřební elektroniky CES v Las Vegas. V USA bude k dispozici od jara 2011.