Panda EnterpriSecure 2006 ako Top Scorer v porovnávacom teste časopisu Data News

15. 12. 2006

[Tisková zpráva] Bezpečnostné riešenie spoločnosti Panda Software pre korporátne siete Panda EnterpriSecure 2006 with TruPrevent™ Technologies chrániace pred všetkými typmi hrozieb Internetu, bolo označené ako Top Scorer v porovnávacom teste belgického časopisu Data News. Predbehlo tak produkty konkurentov CA (eTrust Integrated Threat Management), F-Secure (F-Secure Anti-Virus Corporate Suite), Kaspersky Labs (Kaspersky Anti-Virus Business Optimal Suite), McAfee (McAfee VirusScan Enterprise), Symantec (Symantec Antivirus Corporate Edition) a Trend Micro (Trend Micro Enterprise Protection).

Data News sa v teste sústredil na skúmanie schopností produktov detekovať a eliminovať vírusy a spyware. Na vzorke 18 000 odlišných vírusov sa testovala antivírusová kontrola. Na určenie schopností anti-spyware sa použil program na prehrávanie MP3 súborov, ktorý do počítača nainštaloval veľký počet spyware programov. Testoval sa aj pomer detekovaných a eliminovaných hrozieb a počet poplašných hlásení.

Analyzoval sa tiež výkon, funkcie správy bezpečnosti a pomer cena/kvalita.

Výsledky hovoria jednoznačne v prospech Panda EnterpriSecure 2006 with TruPrevent™ Technologies. Dokázal neutralizovať väčšinu spyware programov a prejavil výnimočnú schopnosť detekovať a eliminovať všetky typy vírusov: „Všeobecne vzaté, Panda je veľmi dobrá pokiaľ ide o ochranu pred vírusmi a parazitmi. Je to náš ‘Top Scorer’.”

Riešenie Panda Software dosiahlo najvyššie skóre aj vo výkone. Čo sa týka jeho funkcií správy korporátnej bezpečnosti, Data News zdôrazňuje výkonnosť funkcií Panda AdminSecure, nástroja centralizovanej správy, ktorý sa nachádza v Panda EnterpriSecure 2006 with TruPrevent™ Technologies: „Musíme povedať, že AdminSecure je pre používateľa jednou z najpriateľskej­ších a najlepšie navrhnutých správcovských konzol, aké sme kedy videli."

Časopis bol spokojný aj s pomerom cena/kvalita a ľahkosťou používania tohto riešenia: „Väčšina vykonávaných úloh je spojená s prehľadným sprievodcom. Vďaka všetkým týmto sprievodcom je možné úspešne spravovať počítače chránene Pandou vo vašej sieti. A to aj keď nemáte žiadne skúsenosti.“

Data News je súčasťou skupiny VNU, ktorá vydáva prestížne časopisy vo vyše 100 krajinách. Belgický časopis sa orientuje na odborníkov v oblasti informačných technológií a vychádza v náklade 22 kusov.

Panda EnterpriSecure 2006 with TruPrevent™ Technologies je modulové a škálovateľné bezpečnostné riešenie určené pre veľké firmy. Chráni všetky vrstvy siete pred známymi aj neznámymi hrozbami Internetu. Spája v sebe reaktívne a proaktívne technológie. Dá sa spravovať z jednej centralizovanej správcovskej konzoly. Na rozdiel od iných riešení sa technológie v rôznych moduloch EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies správajú ako jednotný systém, ktorý bojuje proti známym a neznámym vírusom, spyware, trojanom, červom, hackerom, spamu, atď., chráni servery, brány, pracovné stanice a laptopy a poskytuje najúčinnejšiu ochranu s ľahkou správou a vysokým návratom investícií.

Viac informácií o Panda EnterpriSecure 2006 with TruPrevent™ Technologies na: http://www.pan­dasoftware.sk

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte