Panda Software prichádza s novými korporátnymi bezpečnostnými riešeniami na rok 2006

13. 6. 2006

[Tisková zpráva] 12. jún 2006 – Panda Software prichádza na trh s novými bezpečnostnými riešeniami Panda EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies (pre veľké firmy) a Panda BusinesSecure 2006 with TruPreventTM Technologies (pre malé a stredné firmy). Oba produkty poskytujú integrovanú ochranu vo všetkých úrovniach korporátnych sietí, od laptopov po brány a kombinujú reaktívne a proaktívne technológie. Nové riešenia Panda Software pre ochranu korporátnych klientov obsahujú vylepšenú technológiu ochrany pred spyware, phishingom a všetkými druhmi škodlivých kódov a fungujú aj na 64-bitových platformách.

Nové korporátne riešenia Panda Software na rok 2006 zjednodušujú ochranu celej siete a všetky funkcie integrujú do príjemného interfejsu. Ovládanie je ľahké a produkty využívajú minimum zdrojov, čo výrazne znižuje náklady na správu.

EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies aj BusinesSecure 2006 with TruPreventTM Technologies predstavujú krok vpred v ochrane pracovných staníc, serverov a poštových brán, a to vďaka integrácii najpokrokovejšej technológie, vrátane proaktívnej ochrany TruPreventTM. Účinnosť tejto technológie bola testovaná prestížnym nezávislým laboratóriom ICSA a od svojho vzniku má za sebou vyše 46 000 detekcií nových neznámych škodlivých kódov. Okrem toho, nové riešenia prichádzajú s posilou – novým modulom genetickej heuristiky GHE (Genetic Heuristic Engine). Jedná sa o novú genetickú detekčnú technológiu, ktorá dokáže určiť „genetický profil“ súboru. Vďaka tomu dokáže detekovať oveľa viac neznámych škodlivých kódov ako bežné heuristické analýzy, pričom si udržuje nízku mieru falošných poplachov.

„Naši klienti očakávajú, že im poskytneme kompaktné produkty s vysokým výkonom, ktoré v sebe obsahujú najnovšie technológie a využívajú minimum zdrojov ”, hovorí Pedro Bustamante, vedúci marketingového oddelenia Panda Software. „Uvedením týchto nových produktov na trh dávame jasnú odpoveď na tieto požiadavky. Navyše, nové riešenia zvyšujú produktivitu, čím znižujú rýchlosť návratnosti investícií.

Panda BusinesSecure 2006 with TruPreventTM Technologies a Panda EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies obsahujú nové firewall a antiphishing technológie a dokážu spravovať mobilných používateľov. Obe riešenia sú riadené cez jednoduchý nástroj AdminSecure, ku ktorému boli pridané nové funkcie. Správa korporátnej siete sa týmto stáva jednoduchá a efektívna a odteraz je možná aj pri 64-bitových platformách.

„Podpora nových 64-bitových platforiem bol sľub, ktorý sa nám podarilo splniť vďaka týmto novým technológiám“, hovorí Pedro Bustamante. „Tento typ platforiem je na trhu základom a postupne sa ich dožaduje stále viac používateľov. Keďže ich popularita narastá, poskytnúť bezpečnostné riešenie, ktoré je úplne kompatibilné s 64-bitovými platformami je základnou podmienkou.“

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není