Parallels Desktop Upgrade to Windows 7 usnadňuje úspěšný upgrade z libovolné verze systému Windows XP nebo Vista

10. 6. 2010

[Tisková zpráva] Parallels umožňuje zákazníkům udržovat a využívat programy, i když ještě nejsou kompatibilní s Windows 7

Renton, WA – 8. června 2010 – Parallels, celosvětový leader v oblasti automatizace a virtualizace uvádí na trh Parallels Desktop Upgrade to Windows 7. Nový software společnosti Parallels umožňuje majitelům PC jednoduše a bezpečně upgradovat ze všech verzí systému Windows XP nebo Vista na Windows 7 a také udržovat a využívat své stávající programy, i když ještě nejsou kompatibilní s Windows 7.

„Parallels Desktop Upgrade to Windows 7 nabízí jednoduché a bezpečné řešení pro zákazníky používající Windows XP a Vista, kteří chtějí úspěšně přejít na Windows 7, ale upgrade je pro ně příliš obtížný,“ řekl generální ředitel společnosti Parallels Serguei Beloussov. „Ať už lidé provádí upgrade stávajících PC nebo přecházejí na nové PC, všechny své programy, soubory a uživatelská nastavení se automaticky přesunou. Dokonce jsou stále funkční i programy, které zatím s Windows 7 nejsou kompatibilní, takže není žádný důvod neprovést upgrade.“

Parallels Desktop Upgrade to Windows 7 má tyto výhody:

• Zjednodušený přechod na Windows 7: Parallels umožňuje kompletní upgrade na Windows 7 na vašem stávajícím PC, aniž byste se s ním museli zdržovat. Průvodce upgradem vám vše usnadní, provede vás tímto procesem krok za krokem.
  • Není potřeba přeinstalovat programy nebo hledat různá DVD: Parallels Upgrade Agent přesune všechny programy, data a média z vašeho starého počítače do nového počítače s Windows 7, takže není nutno hledat původní instalační DVD.
  • Jednoduchý přenos programů, souborů, nastavení a medií na váš nový PC: Pomocí vašeho síťového připojení nebo připojeného externího pevného disku usnadňuje přenos programů, souborů, nastavení a medií do nového PC.
  • Můžete mít a spouštět programy, které ještě nejsou kompatibilní s Windows7: Parallels umožňuje nadále spouštět programy, které ještě nejsou připraveny pro Windows 7, a to zcela bezproblémově uvnitř Windows 7 s přístupem přímo z nabídky Start.
  • Můžete se rychle naučit, jak pracovat ve Windows 7: Na požádání máte k dispozici interaktivní výuková videa, která vám pomohou rychle se naučit pracovat s Windows 7.

Parallels Desktop Upgrade to Windows 7 je dostupný za 899,– Kč bez DPH pro upgrade stávajícího počítače na Windows 7.

O společnosti Parallels
Parallels je světová jednička v oblasti virtualizačního a automatizačního softwaru. Pomáhá optimalizovat práci na počítači pro koncové uživatele, podniky a poskytovat cloudové služby pro všechny hlavní hardwarové, OS a virtualizační platformy. Společnost byla založena v roce 1999. V současné době je Parallels rychle rostoucí společností s více než 700 zaměstnanci v Severní Americe, Evropě a Asii. Více informací získáte na www.parallels.cz a www.parallels.com . Zebra systems, s.r.o. zastupuje společnost Parallels v České republice a na Slovensku.

Podnikatel.cz: Hledáte investora? Neunáhlete se

Hledáte investora? Neunáhlete se

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU