Parallels představuje Premium Edition for Mac

7. 12. 2007

[Tisková zpráva] Premium Edition obsahuje špičkový virtualizační nástroj, zabezpeční internetu, správu disku a zálohovací software v jediném dostupném balíku.

RENTON, Washington, 3.prosince 2007 – SWsoft, tvůrce Parallels Desktop for Mac, nejprodávanější utility pro Mac, dnes oznámil uvolnění nového produktu – Parallels Desktop 3.0 for Mac Premium Edition – úplné virtualizační řešení pro uživatele MacOs navíc s doplňkovými nástroji předních světových výrobců utilit pro Windows…

Špičkové Windows utility ruku v ruce s oceňovanou virtualizační aplikací Parallels
Premium edice obsahuje nejnovější build Parallels Desktop for Mac plně kompatibilní s OS Leopard a navíc tři špičkové Windows aplikace, které pomohou zabezpečit, upravit a zálohovat Windows virtuální počítače. Cena těchto produktů, pokud by se kupovaly samostatně, by přesáhla 4000,– Kč.

• Kaspersky Internet Security 7.0 nabízí kompletní ochranu proti malware Komplexní ochrana před všemi internetovými hrozbami. Nová generace produktů Kaspersky poskytuje ochranu před viry, spyware, adware a chrání vaše osobní data před zneužitím. Integrovaný osobní firewall a antispamový filtr ještě zvyšuje ochranu důvěrných dat a chrání uživatele před spamovými zprávami.
  • Snadné a rychlé zálohování s Acronis True Image 11 Home Acronis True Image 11 Home poskytuje maximální flexibilitu, zajišťuje adekvátní ochranu a možnost obnovy v případě nepředvídatelných událostí jako je například napadení virem nebo systémová havárie. Vytvořte si přesný obraz vašeho PC pro možnost úplné obnovy a nebo zálohujte jen důležitá data a nastavení aplikací – je to vaše volba!
  • S Acronis Disk Director Suite je správa disku hračka Acronis Disk Director Suite poskytuje možnost měnit velikost, mazat, vytvářet a spojovat disky bez ztráty dat. Obsahuje boot manager, který umožňuje uživatelům bootovat další operační systémy jako například Linux v rámci Windows virtuálního počítače.

“Správa a zabezpečení Windows virtuálních počítačů jsou naprosto stejně důležité jako pro fyzické počítače,” říká Serguei Beloussov, CEO, SWsoft. “Jsme velmi rádi, že můžeme pracovat se společnostmi jako je Acronis a Kaspersky a umožníme tak Mac zákazníkům chránit, zálohovat a spravovat jejich Windows virtuální stroje.”

Ceny a dostupnost
Parallels Desktop for Mac 3 Premium je dostupný ihned na www.parallels.cz a u všech prodejců Apple v doporučené koncové ceně 2697,– Kč. Plně funkční 15.ti denní verze v angličtině je Parallels Desktop 3.0 Premium Edition dostupná na: www.parallels­.com/products/des­ktop/premium.

Současní uživatelé Parallels Desktop 3.0 mohou získat Leopard kompatibilní build jako volný automatický update již dnes.

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu