Partneři 2N se sešli v Praze a v Českém Krumlově

[Tisková zpráva] Praha, 25. 9. 2008 – Hosty ze 17 zemí celého světa přivítali ve dnech 1. a 2. září pracovníci 2N TELEKOMUNIKACE. Na mezinárodní partnerské setkání, které se opakovalo již po 3-té tentokrát navázalo první pracovní setkání Development Klubu. Development klub 2N sdružuje partnery, kteří se přímo podílejí na návrzích nových produktů 2N.

Dvoudenní partnerské setkání v Praze bylo věnováno zejména prezentaci novinek z produkce 2N, výrobků na kterých pracuje vývoj i hodnocení spolupráce a vývoje na jednotlivých trzích. Klíčoví partneři tak každoročně mohou získat informace o již uvedených novinkách, ale také o produktech, které 2N představí až na přelomu dalšího roku. Zkušenosti z minulých let ukazují že distributoři se tak mohou daleko lépe připravit na oslovení trhu novým výrobkem. Mezinárodní netwotking přináší také možnost výměny zkušeností a obchodních scénářů z různých trhů mezi partnery. Úspěšné postupy tak lze replikovat v dalších zemích. 2N to kromě rychlejšího rozjezdu prodeje přináší také široké možnosti testování v různých sítích a provozních podmínkách.

Na partnerské setkání navázalo první setkání Development klubu 2N. Do tohoto klubu jsou zváni partneři, kteří jsou schopni přinášet nové nápady do 2N a nalézat nová řešení pro produkty 2N ve svých zemích. 2N od nich očekává přísun nových možností pro prodej řešení 2N, nových nápadů na vývoj nových produktů nebo funkcí, které povedou ke zvýšení prodejů 2N produktů a zvýšení obratu 2N.

Oldřich Stejskal, generální ředitel 2N k tomu říká: „ Jsou to silní partneři, kteří jsou schopni přesvědčit ostatní o úspěšnosti daného řešení a výrazně pomoci s jeho aplikací. Přinášejí návrhy na nové projekty včetně predikce objemů prodeje ve svém regionu. Jsou schopni odhadnout vývoj trhu a po čem bude poptávka za 2 roky a přinést tak důležité informace pro vývoj.“ Výsledkem setkání Development klubu jsou návrhy na nové projekty, úpravy služeb stávajících produktů i hodnocení trendů a jejich vývoje. Letošní první setkání se uskutečnilo v Českém Krumlově a další proběhne na začátku příštího roku.

O společnosti 2N
Společnost 2N je od roku 1991 jednou z vedoucích českých firem v oblasti telekomunikací. Trvalý růst výsledků a produktivity 2N zajišťuje export do více než 120 zemí světa. Společnost 2N patří také k firmám, které se pravidelně umisťují v žebříčcích nejlepších zaměstnatelů, exportérů i v Českých 100 nejlepších. Vlastní vývoj a výroba telefonních ústředen, GSM a UMTS bran, dveřních a výtahových komunikátorů umožňují 2N spolupracovat s exkluzivními distributory po celém světě a nabízet unikátní produkty a řešení operátorům v desítkách zemí.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)