Partnerství CCV Informační systémy s Microsoftem třikrát silnější

26. 10. 2009

[Tisková zpráva] Brno, 26. 10. 2009 – Společnost CCV Informační systémy obnovila své partnerství se společností Microsoft a po splnění veškerých podmínek partnerského programu se může stejně jako v předchozích letech pyšnit titulem Microsoft Gold Certified Partner, který mohou získat jen firmy s nejvyšší úrovní zákaznických služeb. Jednoznačným potvrzením kvality služeb CCV pak je trojnásobné navýšení obratu realizovaných podnikových řešení na platformě Microsoft Dynamics za uplynulý fiskální rok.

CCV Informační systémy obhajobou partnerství potvrdila silné postavení mezi dodavateli komplexních vertikálních řešení, a to i přes složité ekonomické podmínky. „Minulé období jsme si vedli skutečně dobře a spolu s řadou implementovaných řešení Microsoft Dynamics výrazně rostli, v meziročním srovnání téměř trojnásobně. To je spolu s nejvyšším možným stupněm partnerství pro všechny stávající i potencionální zákazníky maximálním prověřením kvality našich zaměstnanců i dodávaných služeb,“ komentoval výsledky ředitel divize CCV Business Solutions Petr Matuška. CCV rozvíjelo nebo implementovalo v tomto období ERP nebo WMS systém u řady předních firem ve svých oborech jako Accom, Aquacentrum, Askino, Gaston, Goral, Medatron, Metros, Kaumy, Pro-Doma, Scott, Stavospol, Tempo, Vetro-Plus nebo Visimpex.

CCV Informační systémy tak může další rok využívat veškerých výhod, které zlaté partnerství nabízí, zejména se jedná o propracovaný systém školení nebo dostupnost a podporu služeb společnosti Microsoft při implementaci nových produktů, což skýtá konkurenční výhodu.

Důsledná oborová orientace pro vyšší přínosy podnikového řešení
Nedílnou součástí obhajoby zlatého partnerství je i získání kompetence Microsoft Business Solutions Competency, vztahující se ke skupině produktů ERP systému Microsoft Dynamics, s jejichž implementací má společnost CCV Informační systémy rozsáhlé zkušenosti. CCV však navíc do svých řešení vnáší nezbytnou specializaci, zejména pokud se týká oborové vertikalizace. Tato oborově vyspělá řešení jsou samozřejmě integrována do jednoho podnikového informačního systému, jehož možnosti výrazně rozšiřují. Výsledné, na míru konkrétnímu oboru šité řešení pak poskytuje dokonalý přehled o firmě a podnikových procesech. „Nejvíce se nám dařilo s vlastními produkty na platformě Microsoft Dynamics, jakým je CCV Řízený sklad s využitím radiofrekvenčních on-line terminálů a řízením všech skladových operací. CCV Stavebniny pak představuje profesionální řešení pro dodavatele stavebního materiálu, které řídí specifické oblasti tohoto podnikání, zejména centrální cenotvorbu a nákup, tranzitní objednávky a jejich automatizované zpracování. Mezi našimi klienty je také zájem o produkty pro business intelligence nebo týmovou spolupráci jako je Microsoft SharePoint Server“, dodává Matuška.

O společnostech CCV Informační systémy
CCV Informační systémy je ryze český softwarehouse. Patří k významným hráčům domácí scény oboru informačních systémů. Na trhu působí již od roku 1992. Sídlí v Brně (divize CCV Business Solutions) a jeho pobočky působí v Brně (divize CCV eGovernment) a v Opavě (divize CCV eBusiness). Poskytuje komplexní dodávky ve vývoji, poradenství a implementaci podnikových informačních systémů a dalších softwarových aplikací pro vybrané oblasti podnikání. Specializuje se na řešení pro poskytování elektronické výměny dat (řešení EDI Orion®), zabezpečuje bezpapírový oběh obchodních dokladů. Vyvíjí speciální internetová řešení (registry, portály) pro státní správu. CCV Informační systémy udržuje certifikát dle systému kvality ISO 9001:2001, je partnerem společnosti Microsoft s titulem Microsoft Gold Certified Partner a nositelem partnerského titulu Oracle Valued Member Partner.

Lupa.cz: Levný tarif pro Brno nebude. Radní: je to kartel

Levný tarif pro Brno nebude. Radní: je to kartel

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu