PC World: Päť hviezdičiek a známka „Odporúčaný produkt“ pre Panda Internet Security 2007

20. 12. 2006

[Tisková zpráva] Nové riešenie spoločnosti Panda Software Panda Internet Security 2007 získalo hodnotenie päť hviezdičiek v španielskom vydaní časopisu PC World. Produkt bol tiež označený ako „Odporúčaný produkt“. Časopis zdôraznil, že „vývojári Panda Software vynaložili veľké úsilie v oblasti automatizácie procesov a ľahkosti používania.“

Interfejs Panda Internet Security 2007 bol opísaný ako ľahko ovládateľný a intuitívny. „Ukázalo sa, že mechanizmus detekcie vírusov je rýchly a intuitívny. Je ľahké pochopiť mechanizmus aj štruktúru jeho intrefejsu pre detekciu a elimináciu škodlivých programov.“ Časopis tiež zdôraznil dôležitosť aktualizácií chrániacich pred šírením nových škodlivých kódov. „Panda poskytuje každodenné aktualizácie, pričom program sa aktualizuje automaticky, sú však dostupné i na webe.“

„Zaznamenali sme aj zdokonalenie dôslednosti antispyware modulu a personálneho firewallu,“ píše PC World. „Tento nástroj umožňuje jednoduchú a jasnú konfiguráciu správy portov, vďaka čomu môže používateľ bezpečne používať Internet a byť chránený pred prienikmi.“

Článok kladie dôraz na dôležitosť anti-phishing funkcií, teda ochranu osobných údajov. „To, čo Pandu zaujíma najviac pokiaľ ide o bezpečnosť počítačov, je čo najväčšia možná ochrana osobných údajov používateľov. Za týmto účelom bol vytvorený špeciálny nástroj výlučne s touto funkciou, ktorý je súčasťou riešenia. Panda Identity Protect je technológia, ktorá chráni osobné údaje pred krádežou, ktorá je jednou z hlavných obáv používateľov pri uskutočňovaní internetových transakcií.“

Panda Internet Security 2007 je komplexným bezpečnostným riešením chrániacim počítače pred všetkými hrozbami Internetu. Obsahuje nielen technológie bojujúce proti všetkým typom vírusov a spyware, ale aj anti-spam, anti-phishing, rodičovskú kontrolu, firewall a modul chrániaci pred krádežou identity: Identity Protect.

Nové bezpečnostné riešenie Panda Software v sebe spája proaktívne a reaktívne technológie a obsahuje viackrát ocenené technológie TruPreventTM, ktoré konajú automaticky proti novým, zatiaľ neznámym hrozbám tak, že ich blokujú bez potreby zásahu zo strany používateľa. Panda Internet Security 2007 bol optimalizovaný tak, aby znížil dopad na normálnu prevádzku počítača. Znižuje spotrebu systémových zdrojov a prispôsobuje sa vlastnostiam PC, na ktorom je nainštalovaný a špecifickým bezpečnostným požiadavkám používateľa.

Panda Internet Security 2007 už získal certifikáty od celosvetovo najuznávanejších organizácii v danej oblasti, akými sú napríklad ICSA Labs alebo West Coast Labs.

Viac informácií o Panda Internet Security 2007 na http://www.pan­dasoftware.sk.

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií