Nástroj pro rozhodování PerformancePoint Server 2007 v českém jazyce

[Tisková zpráva] Microsoft Office PerformancePoint Server 2007, nástroj pro podporu rozhodování a řízení firem všech velikostí, je nyní k dispozici i v českém jazyce. České společnosti tak dostávají do rukou ucelené řešení v lokalizované verzi, které jim umožní lépe sledovat a analyzovat provozní data a obchodní výsledky.

PerformancePoint Server je díky svým vlastnostem určen pro společnosti všech velikostí, tedy od desítek zaměstnanců až po velké korporace, a současně usnadní práci zaměstnanců na všech úrovních rozhodování. Těm pomůže vytvářet a vést strategické plánování a rozhodování napříč celou organizací.

Produkt bude dostupný v cenících distributorů od 1. února 2008 prostřed­nictvím Volume Licensing programu. V rámci MSDN pak bude lokalizovaný produkt k dispozici již první týden v lednu 2008. Nicméně zkušební verzi je už nyní možné stáhnout tradičně přes Download centrum společnosti Microsoft: www.microsoft­.com/download­s.

Další informace o tomto Business Intelligence řešení naleznete na stránkách www.microsoft­.com/bi nebo www.microsoft­.com/performan­cepoint.