Personální změny v BenQ

[Tisková zpráva] Praha 9. února 2009 – Společnost BenQ, která patří mezi největší hráče na trhu v oblasti projektorů, LCD panelů a jiných zařízení, rozšiřuje svůj team na základě velmi dobrých hospodářských výsledků v České a Slovenské republice. 1. února 2010 nastoupil na pozici Product Managera pro Slovenskou republiku Vladimír Dzuriček, který přichází ze společnosti Sony Slovakia. Matúš Výbošťok, který v BenQ pracuje již čtyři roky, přešel z pozice Sales Managera na lídra České a Slovenské republiky. BenQ od této změny očekává zvýšení efektivity a v rámci Slovenské republiky rozšíření celého obchodního segmentu.

Matúš Výbošťok (*1976) pracuje ve společnosti BenQ od roku 2006. Nejprve zastával funkci Product Managera, následně se vypracoval na Sales Managera a od 1. 2. 2010 zastává pozici Teamleadera – Sales Managera CZ / SK. Své zkušenosti získal ve společnosti Ben International, kde pracoval devět let jako Regional Manager. „Zodpovědnost kladená na má bedra mne velmi těší a je současně velkou výzvou pokračovat v úspěšné práci a rozvoji trendů v obchodní činnosti,“ řekl Matúš Výbošťok. Ve volném čase rád cestuje, sportuje.

Vladimír Dzuriček (*1976) je ve společnosti BenQ novou posilou, ovšem zkušeným obchodníkem na Slovenském trhu. Jeho obchodní činnost je spojena jak s černou, tak i s bílou technikou. Pracoval ve společnostech East trading Company, Frigotech či již ve zmiňovaném Sony Slovakia, kde zastával pozici Sales Reprezentative. „Společnost BenQ mi nabídla možnost dalšího růstu a seberealizace v oblasti, které se již dlouhodobě profesionálně věnuji. Věřím, že své zkušenosti budu moci co nejlépe uplatnit a podílet se na rozvíjení obchodu ve Slovenské republice,“ dodává Vladislav Dzuriček. Ve volné chvíli se kromě sportu a cestování věnuje i vaření.

Karel Kos (*1980) nastoupil do BenQ v létě loňského roku na pozici Product Managera pro Českou republiku. Karel má s obchodní činností dlouholeté zkušenosti. Pracoval ve společnosti eD´system Czech na pozici obchodního manažera, dále působil ve společnosti MALL.cz jako obchodní manažer pro IT a mobilní komunikace. Mezi jeho koníčky patří kromě sportů jako je florball, lyže, cyklistika také četba knih či dobrý film.

O společnosti BenQ Corporation
BenQ Corporation je předním dodavatelem zařízení navržených s ohledem na digitální životní styl zákazníků. Víceoborové zaměření této společnosti zasahuje především do oblasti produktového designu, technologií pro zobrazování a mobilních komunikací. BenQ nabízí bezkonkurenční sortiment výrobků a integrovaných technologií pro všechny používané platformy, přičemž staví na svém firemním sloganu „Přinášet potěšení a kvalitu do života“. Mezi nabízené produkty a technologie patří digitální projektory, LCD panely, notebooky, osobní počítače zabudované do monitoru („all in one“), LCD televizory, digitální kamery, zařízení pro ukládání dat, mobilní telefony, paměťová média a počítačové periferie, jako např. myši a klávesnice. Tržby BenQ Corporation v roce 2008 přesáhly 1,54 mld. USD.

O BenQ Group
Uskupení BenQ Group v současnosti zahrnuje 16 společností, které působí nezávisle, přičemž využívají společné zdroje a výhody vzájemné synergie. Společnosti ze skupiny BenQ Group zahrnují BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (jeden ze tří největších výrobců velkoplošných TFT-LCD panelů na světě), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation a Wellypower Co., Ltd.

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky na adrese www.BenQ.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).