Petr Štajner se stal novým viceprezidentem telekomunikační skupiny GTS CE

22. 7. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 22. července 2009 – Na nově vytvořenou pozici viceprezidenta a ředitele divize velkoobchodu hlasových služeb středoevropské telekomunikační skupiny GTS Central European Holding B.V. (GTS CE) byl jmenován Petr Štajner, dosavadní ředitel divize velkoobchodu a vnějších vztahů společnosti GTS Novera. Ve své nové funkci bude zodpovědný za rozvoj a řízení velkoobchodu národních a mezinárodních hlasových služeb v rámci celé telekomunikační skupiny GTS CE. Veškeré aktivity bude Petr Štajner řídit z pražské centrály společnosti GTS Novera, která je součástí skupiny GTS CE.

„Ustanovit jednotné vedení celého velkoobchodu hlasových služeb je součástí strategie GTS CE konsolidovat a sjednotit velkoobchodní operace skupiny,“ uvedl Adam Sawicki, generální ředitel společnosti GTS CE. „Telekomunikační skupina GTS CE má v současnosti velmi silnou pozici v oblasti velkoobchodu hlasových služeb, a to jak na domácím, tak mezinárodním trhu. Propojení rozvinutých mezinárodních aktivit s lokálními odbornými znalostmi poskytuje skupině velkou konkurenční výhodu nejen v regionu střední a východní Evropy. Abychom co nejvíce využili náš obchodní potenciál, budeme i nadále přizpůsobovat hlasové produkty i cenovou strategii v rámci celé skupiny. Petr Štajner je díky svým dlouholetým zkušenostem v národním i mezinárodním velkoobchodě hlasových služeb zárukou, že posune tuto část našich aktivit na další úroveň.“

Petr Štajner (41) absolvoval Elektrotechnickou fakultu ČVUT Praha se specializací na telekomunikace a University of Technology v nizozemském Delftu. Během své více než osmnáctileté praxe v telekomunikacích pracoval na různých pozicích ve společnostech Eurotel a Český Telecom a od roku 2002 ve firmě Aliatel. Ta se v roce 2005 stala součástí společnosti GTS Novera, která patří do skupiny GTS CE. Ve své nové pozici v rámci skupiny bude mít na starosti rozvoj a správu národních i mezinárodních velkoobchodních hlasových služeb celé skupiny GTS CE.

O skupině GTS CE: Nadnárodní skupina GTS Central European Holding B.V. (GTS CE) je předním poskytovatelem integrovaných telekomunikačních řešení v zemích střední a východní Evropy ležících mezi Frankfurtem a Istanbulem. Díky své vlastní páteřní infrastruktuře poskytuje GTS CE služby hlasové, datové, IP, MPLS a širokopásmové komunikace zejména firemním zákazníkům, ale také dalším telekomunikačním operátorům, operátorům mobilních služeb a poskytovatelům obsahu. Primárními státy působnosti skupiny GTS CE jsou Česká republika, Polsko, Maďarsko, Slovensko a Rumunsko se síťovými propojeními a lokálními partnerstvími v sousedních zemích, jako je Ukrajina, pobaltské státy, Bulharsko, Rusko, Chorvatsko, Slovinsko, Srbsko, Moldávie a Turecko. Celosvětový telekomunikační časopis Capacity vyhlásil skupinu GTS CE nejlepším velkoobchodním operátorem ve střední a východní Evropě za rok 2005 a 2007. Skupina GTS CE má více než 1200 zaměstnanců. Za rok 2008 dosáhla obratu 436 milionu EUR a provozního zisku před zdaněním, splátkou úroků, odpisy a amortizací (EBITDA) 77 milionů EUR. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

O společnosti GTS Novera: Společnost GTS Novera je celonárodní telekomunikační operátor, který poskytuje v garantované kvalitě komplexní portfolio hlasových, datových a internetových služeb. Vznikla v roce 2005 spojením dvou vedoucích alternativních telekomunikačních operátorů GTS CZECH a Aliatel. V roce 2006 pak úspěšně dokončila akvizici dalších telekomunikačních operátorů působících na českém trhu – společností Contactel, Telenor Networks a Nextra. GTS Novera je součástí silného mezinárodního telekomunikačního uskupení GTS Central European Holding B.V., které je předním poskytovatelem telekomunikačních služeb ve středoevropském regionu. Společnost GTS Novera má v současnosti přibližně 600 zaměstnanců.

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo