Píšete Ježíškovi? Víme, jak pomocí kouzelné webové HP tiskárny dopravit přání expres na jeho stůl a vyhrát 10 000,- Kč na dárky!

9. 12. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 2. prosince 2010 – 1. prosince odstartovala HP soutěž „Dopis Ježíškovi“, která je součástí kampaně na podporu nové revoluční technologie HP ePrint. Díky tiskárnám s touto technologií mohou uživatelé tisknout dokumenty či fotografie z jakéhokoli zařízení odkudkoli na světě jednoduše odesláním e-mailu na adresu tiskárny. Úkolem soutěžících bude napsat do dopisu Ježíškovi koho, jak a proč by si přáli na Vánoce obdarovat nějakým originálním dárkem.

O soutěži Dopis Ježíškovi

Soutěž probíhá od 1. do 20. prosince 2010. Úkolem soutěžících bude vyplnit prostřednictvím webových stránek www.hpdopisje­ziskovi.cz dopis pro Ježíška a odeslat ho na adresu webové HP tiskárny dopis.jezisko­vi@hp.com. V dopisu budou soutěžící specifikovat, koho ze svých blízkých, jakým dárkem a proč právě tímto dárkem nebo dárky by si přáli obdarovat.  Na konci soutěže vybere porota 5 nejoriginál­nějších, nejhezčích vánočních přání a pisatele odmění částkou 10 000,– Kč na splnění přání pro jeho blízké.

„Touto soutěží chceme zákazníkům ukázat, jak jednouchý a zábavný je tisk s technologií ePrint. Už není zapotřebí zdlouhavé připojování k tiskárně, ale stačí jen poslat e-mail a můžete tisknout. Věřím, že si tiskárnu HP s technologií ePrint pořídí i mnoho zákazníků jako zajímavý a užitečný vánoční dárek,“ říká Marcela Gráfová, marketingová ředitelka divize Imaging and Printing Group společnosti HP.

Tiskárny s technologií HP ePrint

Jsou to první tiskárny, které  mají přímý přístup na web stránky nebo k aplikacím, jakou jsou například oma­lovánky s oblíbenými postavičkami z 3D filmů či přednastavené formuláře, jako například hra sudoku, řádkovaný, notový nebo milimetrový papír, plánovač a podobně. Každá tiskárna s technologií HP ePrint má jedinečnou e-mailovou adresu, která odesílateli umožňuje tisknout stejným způsobem, jako kdyby odesílal běžný e-mail. Dokumenty se dají tisknout díky systému HP ePrint z mobilního telefonu na domácí nebo kancelářské tiskárně, případně na veřejném místě, kde je tiskárna k dispozici, například v hotelu. Posílat na tisk je možné dokumenty sady Microsoft® Office, Adobe® PDF soubory a JPEG obrázky. Se všemi novými tiskárnami je bezplatně dodáván i nový software HP Photo Creations, který umožňuje tvořit fotoalba, kalendáře a jiné zábavné projekty.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové  příležitosti pro uplatnění techno­logií, které významně  ovlivňují jed­notlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tis­ková řešení, osobní výpočetní  techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony