Placená verze Samsung Apps se otevírá: pro telefony s operačním systémem Bada o tisíce aplikací více

2. 5. 2011

[Tisková zpráva] Lokální verze Samsung Apps, která nabízí lokální aplikace jako Jízdní řády, Bada TV, Lunchtime či Bankomaty, se počínaje dnešním dnem otevírá v češtině a rozšiřuje o tisíce nových položek ke stažení

Praha, 28. března 2011 – Samsung Electronics Co., Ltd., přední výrobce mobilních telefonů, dnes spouští placenou verzi obchodu s aplikacemi Samsung Apps. Zákazníkům se tak rozšířila nabídka o tisíce nových položek zahrnující například herní hity z dílen světoznámých vývojářských firem jako je Electronic Arts nebo Gameloft. Obchod Samsung Apps provozuje Samsung již ve 120 zemích světa a Česká republika se spolu se  Slovenskem, Maďarskem a několika dalšími evropskými zeměmi připojila k dosavadní skupině 36 zemí, ve kterých jsou nabízeny i placené aplikace. Dosud mohli zákazníci stahovat aplikace, hry nebo grafické motivy, které byly nabízeny výhradně zdarma. Aplikace je možné získat buď stažením přímo do telefonu nebo prostřednictvím software Kies, který je nainstalován v počítači.

V rámci spuštění placené verze došlo také ke změně designu a funkcionality webové stránky www.samsungap­ps.com, která nově nabízí informace v českém jazyce, možnost registrace zákazníků, jenž je nutná pro nákup aplikací a v neposlední řadě do sebe integruje vedle Bada aplikací také nabídku Java obsahu pro telefony, které nejsou „Smart“. Pro návštěvníky je připravena rozsáhlá sekce Podpora, kde naleznou podrobné rady a videonávody, jak službu Samsung Apps využívat a co dělat v případě problémů.

Rozšíření nabídky o placené  aplikace není jediná výhoda, kterou zákazníkům obchod Samsung Apps přináší. Dalším benefitem jsou lokální aplikace, díky kterým se telefony s operačním systémem Bada stávají multifunkčními pomocníky. Aplikace Jízdní řády umožňuje vyhledávat spojení veřejné dopravy ve více než 100 městech České republiky a meziměstská vlaková i autobusová spojení na území České i Slovenské republiky, resp. v případě vlaků po celé Evropě. Milovníci sledování online televizního vysílání a poslechu internetových rádii ocení aplikaci Bada TV, kde posledním přírůstkem do seznamu TV stanic je populární hudební televize TV Óčko. Zajímavostí je aplikace Lunchtime, poskytující online přehled o restauracích, hospodách či barech ve vašem okolí, včetně denního menu a spousty dalších užitečných informací. Jednou z nejnovějších aplikací jsou Bankomaty, které umožňují zobrazit seznam dostupných bankomatů na mapě v okolí uživatele.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO