Pneumatiky.cz přichází s exkluzivní zárukou, při poškození pneu nabízí slevu až 100 %

22. 11. 2010

[Tisková zpráva] Internetový obchod Pneumatiky.cz přichází na trh s unikátní službou, která řidičům šetří výdaje. Služba Pneujištění umožňuje zákazníkům e-shopu získat slevu až 100 % na nákup nových pneumatik při neopravitelném poškození těch původních. Výše slevy přitom závisí na míře opotřebení poškozené pneumatiky.

Zákazníci e-shopu Pneumatiky.cz mají možnost sjednat si službu Pneujištění, díky které mohou v případě poškození zakoupených pneu získat stejné zboží zcela zdarma. Slevu je možné uplatnit na jakékoliv neopravitelné poškození pneumatik, jež vzniklo při provozu vozidla a nikoliv cizím zaviněním, a které není kryto standardní zárukou. Cena služby se pohybuje od 30 do 300 korun v závislosti na hodnotě pořizovaných pneu. Garanci je možné uplatnit 3 roky od data dodání zboží.

„Výjimečnost této služby spočívá v tom, že poskytuje zákazníkům slevu při poškození pneumatik, na které se nevztahuje záruka výrobce. Přitom neopravitelná poškození, jako je například vyboulení či proražení pláště způsobená po neopatrném najetí na obrubník, nejsou výjimkou,“ upozornil Vojtěch Schwangmaier, ředitel předního tuzemského internetového obchodu Pneumatiky.cz. „Naše služba Pneujištění se nevztahuje pouze na případy vandalizmu a úmyslného poškození pneumatik, nebo na případy živelných událostí,“ dodal Schwangmaier.

Při uplatnění Pne­ujištění  získá zákazník nové pneumatiky nejpozději do 7 pracovních dní od doručení poškozených gum na adresu e-shopu Pneumatiky.cz. Výše slevy bude určena v závislosti na opotřebení dezénu pláště. Pokud hloubka dezénu pneumatiky neklesla pod 7 milimetrů, získá zákazník slevový kupón ve výši 100 % na nákup nových gum.

„Pneujištění si zákazník sjednává při koupi nových pneumatik. Poté by měl do třiceti dnů tuto službu aktivovat na našich webových stránkách, až poté je garance pneu platná. V případě, že zákazník na aktivaci zapomene, tak ho opakovaně upozorníme e-mailem s podrobnými informacemi, případně ho kontaktujeme telefonicky. Tak se nemůže stát, že by na aktivaci zapomněl,“ sdělil Vojtěch Schwangmaier z e-shopu Pneumatiky.cz

Pneujištění

Cenová  tabulka – Ceny uvedeny vč. DPH

Cena pneu (Kč) 0–1000 1001–2000 2001–3000 3001–5000 5001–7000 7001 a více
Cena služby (Kč) 30 Kč 60 Kč 90 Kč 150 Kč 210 Kč 300 Kč

Zůstatková  hodnota pneumatiky letní a celoroční

Hloubka dezénu více než (mm) 7 5 6 4 3 Pod 3
Zůstatková  hodnota (%) 100 80 60 40 20 0

Zůstatková  hodnota pneumatiky zimní

Hloubka dezénu více než (mm) 7 5 6 4 Pod 4
Zůstatková  hodnota (%) 100 70 50 20 0

O e-shopu Pneumatiky.cz

Internetový obchod www.pneumatiky.cz je jedním z největších a nejspolehlivějších prodejců pneumatik a alu kol v České republice. V roce 2010 zvítězil v prestižní soutěži ShopRoku 2010 v kategorii Auto moto a získakl tak Cenu kvality udělenou skutečnými zákazníky. Navíc získal třetí místo v soutěži WebTop100 v kategorii nejlepší internetový obchod na českém trhu. Nabízí nejširší výběr pneumatik, alu disků, ocelových disků, sněhových řetězů a doplňkového sortimentu od více než 45 výrobců. Samozřejmostí je nejkratší možná doba dodání a garantovaná kvalita služeb. E-shop Pneumatiky.cz je jako jediný ryzý prodejce pneu součástí projektu Garance nákupu, který zaručuje vrácení peněz. Spolehlivost internetového obchodu navíc potvrzuje spokojenost mnoha zákazníku, protože podle nezávislého nákupního rádce Heureka.cz by 98 % zákazníků doporučilo internetový obchod Pneumatiky.cz svým známým.

Internetový obchod Pneumatiky.cz je držitelem certifikátů APEK, které hodnotí kva­litu poskytovaných služeb a stvrzuje, že obchod dodržuje pravidla bezpečného a bezproblémového nákupu. E-shop rovněž získal dva světově uznávané certifikáty ISO 9001 a ISO 14001.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře