Počet zákazníků Eurotelu překročil hranici 4,5 milionů

27. 12. 2004

Praha, 26. prosince 2004 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o., překročila během letošních vánočních svátků rekordní hranici čtyř a půl milionů zákazníků. Eurotel tímto ještě více potvrdil svoji dosavadní pozici předního mobilního operátora v České republice.

„Chtěl bych touto cestou poděkovat všem našim zákazníkům , kteří nám dávají svoji důvěru a díky nimž jsme dosáhli tohoto významného milníku v historii naší společnosti. Tato rekordní hranice je zároveň důkazem, že letošní vánoční kampaň bude pravděpodobně patřit k vůbec nejúspěšnějším v historii Eurotelu,“ uvedl Michal Heřman, generální ředitel společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o., a pokračoval: „Podařilo se nám tímto dále posílit naše vedoucí postavení na trhu, které však nespočívá pouze v počtu zákazníků ,ale také v dalších ukazatelích, jakými jsou tržby, ziskovost společnosti, počet inovací, nebo hodnota vytvořená pro vlastníky.“ Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o., získala letos, již třetí rok za sebou, prvenství podle indikátoru EVA (ekonomická přidaná hodnota pro vlastníky) podle hodnocení vypracovaného společností Central European Capital ve spolupráci s agenturou Čekia. „V roce 2004 jsme dále upevnili naše vedoucí postavení také v datových službách, když jsme uvedli jako první mobilní operátor v ČR službu vysokorychlostního přístupu na internet pod názvem Eurotel Data Expres, kterou před vánočními svátky využívalo již téměř 28 tisíc našich zákazníků. Navíc, před vánočními svátky jsme jako první mobilní operátor v ČR uvedli na český trh technologii Push To Talk,“ dodal Michal Heřman.

Letošní vánoční kampaň společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o., zahrnuje „balíčky“ volných minut na volání pro všechny nové i stávající zákazníky. Tyto vánoční balíčky od Eurotelu získávají zákazníci paušálních a předplacených služeb Go na 6 měsíců a budou je moci čerpat od počátku příštího roku až do června 2005. Nedílnou součástí vánoční nabídky jsou zvýhodněné ceny telefonů a snížené aktivační poplatky a v neposlední řadě velká vánoční SMS hra, které se mohou zúčastnit všichni noví zákazníci společnosti Eurotel prostřednictvím herní SMS, a mít tak šanci na jednu ze 3 hlavních výher – automobil BMW.

Vánoční nabídka společnosti Eurotel je platná do 31.12.2004.

Eurotel Praha, spol. s r. o., je s 4,5 miliony registrovaných zákazníků největším poskytovatelem bezdrátových hlasových a datových služeb v České republice. Sítě mobilních telefonů Eurotel 900/1800 MHz a 450 MHz pokrývají území, na němž žije 99 procent obyvatel České republiky, to znamená více než 10 milionů lidí. Eurotel je držitelem UMTS licence na provozování mobilních služeb 3. generace.

Kromě stálých zákazníků se zpětně hrazenými tarify Eurotel nabízí předplacené karty pod značkou Go a kompletní sortiment i obsah multimediálních služeb, včetně videa, MMS, hlasových služeb, WAP a SMS. Eurotel je jediným mobilním operátorem v České republice, který nabízí dvě nejvyspělejší GSM technologie mobilního (bezdrátového) datového přenosu. General Packet Radio Service (GPRS) a GSM High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) jsou dostupné smluvním zákazníkům i zákazníkům předplacené služby. V síti 450 MHz nabízí Eurotel jako první operátor v Evropě vysokorychlostní přístup na internet CDMA2000 1×EV-DO. Vysoce kvalitní služby společnosti Eurotel zahrnují technologii SuperSound, která zajišťuje čistá hlasová spojení a 376 roamingových partnerů ve 150 zemích po celém světě.

Eurotel, který je vítězem Národní ceny České republiky za jakost 2004, poskytuje své telekomunikační služby v nejvyšší kvalitě, což osvědčuje vydaný mezinárodní certifikát kvality ISO 9001:2000. Společnost jako jediný telekomunikační operátor v České republice získala také certifikáty ISO 14001:1996 v oblasti ochrany životního prostředí, OHSAS 18001:1999 v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a BS 7799–2:2002 v oblasti bezpečnosti informací. Nezávislí auditoři systémů řízení potvrdili, že společnost vybudovala operační systémy, zaručující kvalitu, výkonnost, spolehlivost a ochranu informací u všech poskytovaných služeb po celé zemi.

Eurotel Praha je společnost s ručením omezeným (spol. s r. o.), jejímž vlastníkem (100%) je ČESKÝ TELECOM a. s.

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!