Podzimní akce Českých Radiokomunikací – až 20 Mb/s ADSL Internet a navíc set-top box za 1 Kč

[Tisková zpráva] (Praha, 13. října 2008) – České Radiokomunikace připravily podzimní akční nabídku připojení k internetu pro domácnosti i podnikatele. Každý zákazník při objednávce služby Premium ADSL obdrží navíc set-top box pro příjem digitálního vysílání za 1 Kč.

Akční nabídka se vztahuje na všechny rychlostní varianty tarifu Premium ADSL. Služby zákazník pořídí za 699 Kč u 8 Mb/s, respektive příznivých 899 Kč u varianty 20 Mb/s, v čemž je již započítán paušál za pevnou linku. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH a neobsahují žádné skryté nebo dodatečné poplatky.

„České Radiokomunikace tímto krokem potvrzují svůj stanovený cíl – naslouchat potřebám zákazníků a nabídnout jim vysoce kvalitní služby vždy za výhodnějších podmínek než má konkurence,“ říká David Mašát, výkonný ředitel pro obchod a marketing Českých Radiokomunikací. „Kvalitní připojení k internetu a digitalizace jsou dvě velká témata, o kterých zákazníci přemýšlejí. Proto jsme naši telekomunikační nabídku ještě ‘vyšperkovali’, takže když si náš internet zákazníci objednají do konce listopadu, obdrží od nás set-top box za pouhou 1 korunu,“ dodává Mašát.

Od svého uvedení na trh je v oblasti domácího připojení Premium ADSL nejprodávanější službou Českých Radiokomunikací. Akce se vztahuje na všechny nové zákazníky, kteří si tarif Premium ADSL nebo Premium Telefon objednají do konce listopadu 2008.