Pokročilé integrované přístupové zařízení P-2612HW s dual WAN (ADSL2+/Ethernet), 2x FXS (VoIP) a WiFi

8. 11. 2010

[Tisková zpráva] Duální WAN rozhraní usnadňuje přechod na služby nové generace

ZyXEL Communications (TSE:2391), přední světový pos­kytovatel vysokorychlostních přístupových řešení, dnes uvádí na trh nový produkt řady P-2612HW. Jedná se o datové a hlasové integrované přístupové zařízení (IAD) s duálním rozhraním WAN, které poskytovatelům služeb přináší možnost dramaticky snížit pořizovací i provozní náklady.

Integrované za­řízení P-2612HW s duálním rozhraním WAN ADSL2+ VOIP reaguje na uživatelskou poptávku po zařízeních, která v sobě spojují přístup k internetu a hlasové služby (VoIP). Předností produktu P-2612WH je skutečnost, že není třeba zařízení vyměnit při přechodu z technologie ADSL2+ na VDSL2, PON nebo WiMAX. WAN rozhraní Ethernet produktu P-2612HW je již vyrobeno z ohledem na přístupové sítě nové generace a nepotřebuje žádné dodatečné úpravy nebo zkoušky. Poskytovatelé mohou nabízet triple-play služby s vysokou přístupovou rychlostí a současně šetřit pořizovací a provozní náklady a zjednodušit logistickou a provozní stránku chodu své firmy.

Podle výzkumné zprávy BroadbandTrends lze očekávat další růst FTTH trhů, včetně  technologie PON. Pro poskytovatele to znamená nutnost modernizovat své sítě a zvyšovat přístupovou rychlost tak, aby zákazník mohl pohodlně využívat služby VOD, IPTV a VoIP. ZyXEL P-2612HW na tento trend reaguje tím, že nabízí duální WAN rozhraní s možností připojení typu ADSL2+ nebo FTTx.

„Integrovaná přístupová platforma s dostatečnou flexibilitou pro poskytovatele znamená náskok před konkurencí,“ říká Albert Ju, VP obchodní jednotky ZyXEL Service Provider Strategic Business Unit. „Když dané zařízení dokáže nejenom přilákat zákazníky cenovou dostupností a rychlostí, ale navíc pro poskytovatele znamená snazší provozní podporu a úspory v kapitálových i provozních výdajích, je takové zařízení pro poskytovatele ideální volbou.“

Další předností řady ZyXEL P-2612HW je důraz na ekologii. Zařízení šetří energii tím, že umožňuje naprogramovat provozní rozvrh pro bezdrátový  vysílač.  Mezi další funkce patří možnost automatické  konfigurace přes TR069, úprava šířky pásma pro triple play (Media Bandwidth Management, MBM), technologie Wi-Fi Protected Setup (WPS) pro nastavení bezpečné bezdrátové komunikace a konečně WAN rozhraní Ethernet s hardwarovou rychlostí 100Mbps s podporou NAT a Firewallu.

Kde získat více informací

Další informace naleznete na stránkách www.zyxel.cz, případně www.zyxel.com

O společnosti ZyXEL Communications

Byla založena v roce 1989 na Tajwanu.V současné době se jedná o předního dodavatele kompletních vysokorychlostních přístupových řešení pro poskytovatele připojení a také pro podniky i domácí uživatele. Společnost ZyXEL byla nedávno jako první na Tajwanu oceněna jako „zelená společnost“ za svůj důraz na ekologii a je druhou nejlepší „zelenou“ společností v Asii (2007 CG watch, Asian Corporate Governance Association).

Společnost začínala jako jeden z prvních výrobců modemů a v dnešní době patří mezi několik málo společností na světě, které jsou schopny dodat kompletní síťová řešení včetně zákaznického zařízení DSL, zařízení pro centrály, internetových bezpečnostních zařízení, switchů, WLAN zařízení, síťových ukládacích zařízení a systémů pro centralizovanou síťovou správu.

Společnost ZyXEL má  3200 zaměstnanců a distributorů v 70 zemích a pokrývá více než 150 regionálních trhů. ZyXEL Communications Corp. má více než 33 obchodních zastoupení a dvě výzkumná a vývojová centra po celém světě.

Další informace o společnosti ZyXEL naleznete na stránkách www.zyxel.cz nebo www.zyxel.com.

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu