Polycom dále upevňuje své postavení

[Tisková zpráva] Pravidelné zveřejňování hospodářských výsledků má svůj význam nejenom pro akcionáře ale rovněž pro zákazníky, kteří chtějí mít jistotu, že si jako svého partnera zvolili silnou a prosperující společnost. V tomto směru se může Polycom, Inc. pochlubit opravdu mimořádnými úspěchy, neboť ke konci roku 2008 zaznamenal již 44. pozitivní čtvrtletní hospodářský výsledek v řadě. Minulý rok byl pro společnost Polycom významný také tím, že oblast výnosů poprvé zaznamenala překročení hranice jedné miliardy dolarů.

Konkrétní čísla hovoří o tom, že za rok 2008 společnost Polycom, Inc. vykázala konsolidované čisté výnosy $1.1. miliardy což představuje nezanedbatelný nárůst oproti roku 2007, kdy to bylo $929.9 milionů. Podobně příznivý vývoj zaznamenala společnost také pokud jde o čistý zisk na akcii, volnou finanční hotovost a další důležité ekonomické ukazatele. Podrobné informace o hospodářských výsledcích za čtvrté čtvrtletí a celý rok 2008 můžete nalézt zde: http://www.po­lycom.com/com­pany/news_room/pres­s_releases/2009/200­90121.html

Při hodnocení minulého roku nelze pominout ani řadu velmi prestižních ocenění, které Polycom získal od odborných magazínů, analytických společností i samotných uživatelů. Z těch nejvýznamnějších lze uvést například ocenění od magazínu InformationWeek Business Technology Network, který již tradičně uděluje výroční ceny InformationWeek 500 určené pro nejinovativnější společnosti z oblasti IT. Do této vybrané skupiny se za rok 2008 dostal rovněž Polycom díky svým špičkovým HD řešením z oblasti audio/videoko­munikace, telepresence a systémů pro sjednocenou komunikaci. Další ocenění „GTDC Rising Star“ získal Polycom od amerického sdružení Global Technology Distribution Council (GTDC), jež je každoročně udělováno těm firmám, které dosáhly největšího nárůstu tržeb. Za zmínku stojí rovněž zařazení společnosti Polycom do elitního žebříčku „2008 InfoWorld 100“, jehož cílem je ocenit nejúspěšnější a nejpokrokovější projekty z oblasti IT.

Neustále se rozšiřující nabídka inovativních produktů stojících na špici technologického vývoje tak spolu s rostoucím objemem jejich prodeje nadále potvrzují vedoucí postavení Polycomu mezi výrobci řešení pro audiovizuální komunikaci a vzdálenou spolupráci. Pro Polycom i jeho zákazníky je klíčové, že společnost vždy dokázala zvolit správnou strategii při vývoji nových produktů a jejich zavádění na trh. Dlouhá tradice a mimořádná stabilita společnosti poskytuje klientům tu nejlepší ochranu jejich investic do nových technologií spolu s garancí dalšího rozvoje a upgrade dle aktuálních potřeb.

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu