Pořiďte si nový certifikační tester řady DTX nebo rozšiřte jeho možnosti o testování optických sítí a ušetřete až 110 000 Kč

14. 4. 2009

[Tisková zpráva] Chrudim 14. dubna 2009 - Společnost NEXTLAN, distributor řešení pro datové sítě a telekomunikace, přichází s jedinečnou jarní nabídkou. K vybraným testerům řady DTX či sadám pro testování optických sítí dostanete zdarma příslušenství v hodnotě až 110 000 Kč.

Pro certifikaci měděných kabelážních systémů je možné výhodně zakoupit certifikační tester DTX-ELT PRO za cenu DTX-ELT. Úspora je 22 000 Kč.Verze PRO obsahuje navíc dva adaptéry pro testování Permanent Link. Tester DTX-ELT zefektivňuje všechny aspekty certifikace kabeláže – od nastavení přes testování a hledání problémů až po generování výsledné zprávy pro zákazníka a je navržen speciálně pro elektrické instalatéry.

V kategorii vyšších řešení pro certifikaci měděných kabelážních systémů je nepřekonaným zlatým standardem certifikační tester DTX-1800 INTL. Ten výrazně zkracuje celkový čas na certifikaci a zároveň poskytuje přesnost měření Level IV, nepřekonatelnou diagnostiku, testovací pásmo 900MHz a baterii pro 12 hodin provozu.

K testeru DTX-1800 INTL lze v rámci jarní akce získat zdarma buď modul DTX-NSM pro ověřování síťových služeb anebo sadu DTX-AXKIT pro měření přeslechu.

Modul DTX NSM v ceně 31 000 Kč ověřuje dostupnost síťových služeb, testuje Power-over-Ethernet dle standardu, kontroluje zatížení sítě a identifikuje jednotlivé porty. Druhou možností je sada DTX-AXKIT pro měření přeslechu mezi kabely (Alien Crosstalk). K té si můžete vybrat zda chcete teploměr Fluke 561 nebo laserový metr Fluke 411D a sadu nástrojů IS60. V obou případech dostanete zdarma prvky v hodnotě přes 53 000 Kč.

Jarní nabídka neopomíjí ani certifikaci optických kabelážních systémů. Certifikační testery řady DTX lze rozšířit také o testování a certifikaci multimode optických vláken pomocí sady DTX-MFM2 nebo sady DTX-OTDR-KIT přeměnit v plnohodnotný OTDR. K obou sadám dostanete nyní zdarma video mikroskop FiberInspector Mini FT525 v ceně 46 000 Kč. Dobře ovladatelný video mikroskop s obrazovkou 1,8” vám umožní prozkoumat zakončení optických kabelů uvnitř portů a na propojovacích kabelech.

Z kategorie komplexních řešení pro měděná i optická vlákna a OTDR je připravena sada DTX-1800-MSO obsahující certifikační tester DTX-1800, sady modulů DTX-MFM2 a DTX-SFM2 pro multimode a singlemode testování, kompaktní OTDR modul a potřebné příslušenství. V rámci jarní akce NEXTLANu k ní navíc zdarma dostanete sady DTX-AXKIT, DTX-NSM, DTX-PCU6US a DTX-PLCAL v hodnotě 110 000 Kč.

Sada DTX-AXKIT slouží pro měření přeslechu mezi kabely, modul DTX NSM ověřuje dostupnost síťových služeb, adaptér DTX-PLCAL kalibruje kabely pro měření Permanent Link a sada DTX-PCU6S slouží pro měření patch kabelů.

Více informací lze získat na adrese http://www.flu­ketestery.cz/flu­ke-prodejni-akce.html

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů