Porovnávací spyware test PC WORLD – významné ocenenie „Best Buy“ pre Panda Softwar

12. 10. 2005

Porovnávací spyware test PC WORLD – významné ocenenie „Best Buy“ pre Panda Software

Bezpečnostné riešenie Platinum Internet Security od spoločnosti Panda Software získalo ocenenie časopisu PC World za svoje schopnosti detekovať a eliminovať spyware. Najnovšie číslo tohto popredného medzinárodného časopisu vyzdvihuje jeho účinnosť v boji so spyware a ľahké používanie. Platinum Internet Security bol zároveň označený ako PC World Best Buy.

Panda Platinum Internet Security 2005 bol v najnovšom porovnávacom teste novembrového vydania PC World označený ako „Best Buy“. Hodnotili sa bezplatné aj komerčné integrované bezpečnostné riešenia a jednoúčelové anti-spyware riešenia.

Riešenie Panda Platinum Internet Security 2005 získalo kladné hodnotenia ako najlepšie integrované bezpečnostné riešenie, vďaka svojej účinnosti v boji s rôznymi druhmi spyware. Medzi ďalšími hodnotenými riešeniami boli napríklad Symantec Norton Internet Security 2005 Antispyware Edition, či Zone Labs ZoneAlarm Internet Security Suite 6.0.

PC World uvádza: „Z troch analyzovaných riešení, ktoré obsahujú trojitú ochranu, odporúčame Platinum Internet Security 2005 od spoločnosti Panda Software. Vybrali sme tento produkt ako Best Buy aj preto, lebo spomedzi troch testovaných produktov získal z hľadiska eliminácie spyware najlepšie výsledky…”

Riešenie Panda Software bolo jediné, ktoré dokázalo eliminovať 100 % bežiacich procesov, s  náskokom pred špecifickými anti-spyware riešeniami, akými sú napríklad McAfee AntiSpyware 2006, či Trend Micro Anti-Spyware 3.0. Podobne, Panda Platinum Internet Security dokázal eliminovať 100 percent BHO (pomocné objekty prehliadača) a nežiadúcich líšt nástrojov, čo sú komponenty, ktoré sa často využívajú na kompromitovanie prehliadačov.

Ľahké používanie

Časopis PC World vyzdvihol aj ľahkosť používania tohto bezpečnostného riešenia, keďže je vysoko efektívne pri eliminácii spyware bez toho, aby nútilo používateľa neustále sa rozhodovať.

Podľa PC World: „…Čo sa týka ľahkosti používania, riešenie Panda bolo bezchybné. Odstránilo detekovaný adware a spyware bez toho, aby od používateľa vyžadovalo zložité rozhodovanie. Umožňuje tiež zmeniť štandardnú konfiguráciu na rozhodovanie prípad od prípadu.”

Kombinácia reaktívnych technológií a proaktívnych TruPreventTM technológií pre boj so spyware je obsiahnutá nielen v Platinum Internet Security, ale aj vo všetkých ďalších produktoch Panda pre domácich používateľov a korporátnych klientov.

PC World je v oblasti IT svetovým časopiseckým lídrom, ktorý už vyše 20 rokov každý mesiac poskytuje svojim čitateľom dôveryhodné IT rady. Len v USA má 4,9 miliónov čiateľov. Pod PC World spadá aj vlastné testovacie centrum PC World Test Center a portál PCWorld.com, ktorého návštevnosť dosahuje v priemere 5,3 mil. návštevníkov mesačne.

Kompletné hodnotenie PC World je k dispozícii na: http://www.pcwor­ld.com/review­s/article/0,a­id,122496,pg,1,00­.asp.
Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Lupa.cz: České internetové uzly vtrhly na Slovensko

České internetové uzly vtrhly na Slovensko

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?