Portál Komerční banky bloguje

14. 10. 2008

[Tisková zpráva] Portál G2.cz nabízí nový prostředek zábavy a interakce. Od 8. října zde funguje sekce blogů, umožňující publikovat osobní postřehy, názory nebo zážitky na vlastní webové stránce pod hlavičkou G2.

Nová služba výrazně rozšiřuje možnosti uživatelů podílet se na obsahu. „Tyto prvky portál nese už od svého začátku. Ukázat, co ve vás je, však bylo dosud možné pouze v rámci tématických či jinak ohraničených soutěží. Nyní je zde možné publikovat takřka cokoli,“ uvádí David Horák, Webmaster Komerční banky.

Pro příspěvky je připraveno 13 kategorií a kategorie obecná. „Předpokládáme, že Blogy G2 budou atraktivní zejména pro uživatele, kteří chtějí psát o tom, co je portálu vlastní, tedy o extrémních sportech, cestování a vůbec aktivním trávení volného času. Pro takové články zde existuje ideální čtenářská obec,“ říká Petr Foltýn, Client Service Manager FG Forrest. „Rozhodně ale nechceme v tomto uživatele omezovat,“ upřesňuje.

S uveřejněnými příspěvky hodlá redakce G2.cz pracovat napříč celým portálem. V případě, že bude daný příspěvek vhodný například pro článek sekce Xtreme sporty, bude v tomto článku na viditelném místě doporučen čtenářům. Další potenciální motivací pro blogery je hodnocení ostatními uživateli, na jehož základě je sestavován žebříček TOP 5, uveřejněný na hlavní stránce Blogů. Do konce roku přibudou rovněž diskuse pod příspěvky, kde autoři mohou navázat komunikaci se čtenáři.

Zájmem provozovatele G2.cz je publikace kvalitních a zajímavých textů, přičemž bylo žádoucí předejít v rámci této jinak svobodomyslné sekce nežádoucímu obsahu. Internetová agentura FG Forrest, která je tvůrcem portálu, proto vytvořila a implementovala vlastní databázi nepovolených výrazů a internetových adres. Filtraci tohoto druhu obsahu bude mít na starosti také tým administrátorů portálu.

Blogy jsou první z novinek, které Komerční banka a FG Forrest plánují v rámci rozšiřování a zatraktivňování portálu. „G2.cz byla od začátku zamýšlena jako živé médium. Aby tuto vizi naplňovala, je třeba nejen pravidelně aktualizovat obsah, ale také postupně nabízet zcela nové služby. Navíc, skupina stálých návštěvníků neustále narůstá a my tento trend chceme ještě více podpořit,“ vysvětluje David Horák.

Internetová agentura FG Forrest, a.s., působí na trhu od roku 1996. Svým klientům pomáhá plnit firemní cíle efektivním využitím elektronických médií, zejména v oblasti webových řešení a on-line marketingu. Kreativně kombinuje potenciál informačních technologií a marketingový přístup, mimo jiné v rámci projektů pro Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, T-Mobile nebo Skupinu ČEZ.

Komerční banka je jednou z nejefektivnějších univerzálních bank ve střední Evropě. Poskytuje klientům komplexní služby v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Na 8 750 zaměstnanců skupiny Komerční banky obsluhuje 1 607 000 klientů, kteří mohou využít rozsáhlé sítě 390 obchodních míst v celé České republice. KB nyní provozuje 666 bankomatů. Více než 930 000 klientů využívá jeden z kanálů přímého bankovnictví.

KB je součástí skupiny Société Générale, která je jednou z největších bankovních skupin v eurozóně (podle tržní kapitalizace). Jejích 151 000 zaměstnanců obsluhuje na celém světě 30 miliónů individuálních klientů.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí