Na trh s bydlením vstupuje unikátní portál Mapanemovitostí.cz o developerských projektech s využitím služby Street View

[Tisková zpráva] Praha, 3.listopadu. 2009: Na český trh vstupuje nový internetový portál s nemovitostmi Mapanemovitostí.cz, který jako jeden z prvních využívá unikátní službu společnosti Google nazvanou Street View. Uživatelé nového serveru zaměřeného na nové bydlení v České republice, si tak mohou během chvíle strávené na internetu u nemovitostí v Praze prohlédnout v reálu okolí požadované nemovitosti.

Služba Street View se postupně bude rozšiřovat do dalších měst, tyto informace budou poté automaticky dostupné i na tomto portálu. Zároveň je už nyní možné na novém realitním serveru Mapanemovitostí.cz zatím nejpřehledněji dohledat okolní sociální infrastrukturu požadoveného bydlení, celkové ceny zahrnující DPH a přesné výměry bytových jednotek ze 175 developerských projektů na území českého státu.

Mapanemovitostí.cz vám ukáže i infrastrukturu i okolí
Lokalita bydlení je po ceně jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru nového bytu či domu. Mapanemovitostí.cz nabízí kromě virtuální procházky ulicemi pomocí systému Google Mapy také zobrazení infrastruktury v okolí developerských projektů. Uživatelé mohou ihned získat přehled o nejbližším lékařském zařízení, škole nebo poště. „Naším cílem bylo vybudovat přehledný portál s developerskými projekty, který ušetří čas. Informace, které lidé v praxi zjišťují při osobní obhlídce, mohou získat prostřednictvím několika prokliků na internetu,“ říká Nikola Šiková, zástupce projektu Mapanemovitostí.cz. Kromě zobrazení infrastukruty si můžete nechat v další vrstvě zobrazit i fotografie okolí ze serveru Panoramio.com, čímž si o místě uděláte dodatečný obrázek.

Na Mapenemovitosti.cz najdete ceny s DPH a přesné výměry obytných ploch
Další podstatnou součástí nového realitního portálu je uvedení plných cen bydlení, na internetu se totiž často nabízejí nemovitosti bez uvedení DPH, o jehož navýšení se lidé dozvídají až při započetí jednání o koupi nemovitosti. Mapanemovitostí.cz si klade za cíl prezentovat úplné informace o cenách a ušetřit tak čas svým uživatelům. Další nesrovnatelností bývají výpočty celkové plochy obytných jednotek, které často zahrnují rozměry lodžií nebo dokonce garáží. I v tomto ohledu nabízí tvůrci portálu Mapanemovitostí.cz přesně vypočítané čtvereční metry určené k bydlení.

Revoluční novinkou Mapynemovitostí.cz je spuštění samostatného Mappletu, který poskytuje možnost prohlížet si developerské projekty přímo na stránkách Google Mapy. Samotný Mapplet si pak uživatelé mohou zařadit mezi své oblíbené stránky.

Mapanemovitostí.cz zahrnuje všechny dostupné informace o většině developerských projektech v Čechách. Jelikož aktualizace probíhá nepřetržitě, jedná se tak o jedinečný portál poskytující na jednom místě vyčerpávající přehled současné nabídky nového bydlení. Navštivte Mapanemovitosti.cz a dozvíte se o nemovitostech víc, než kdekoli jinde.

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi