Prace.cz na WAPu

[Tisková zpráva] Wapový portál O2 Active umožňuje uživatelům od 4.12. 2006 vyhledávat zaměstnání přímo z mobilu. Nová služba je společným projektem společnosti LMC, provozovatele největšího pracovního portálu www.prace.cz, a vedoucího telekomunikačního operátora Telefónica O2 Czech republic. Mobilní řešení technologicky zajišťuje společnost MicroMedia.

Zákazníci O2 jsou nyní při hledání zaměstnání o krok vpřed, o nejexkluzivnější nabídky se mohou ucházet dříve než se o nich dozvědí ostatní. Ve kterých případech to může být velká výhoda? Například u brigád a atraktivních přivýdělků, zejména pro studenty. Dostat informaci o nové brigádě přes telefon znamená, že se o ni zájemce dozví prakticky okamžitě a také může okamžitě reagovat.

Jak na To?
Službu prace.cz najdete na WAP portále O2Active v sekci Praktické. Odkaz na O2Active najdete v záložce svého WAP prohlížeče (položka v hlavním menu telefonu obvykle označená jako Web, WAP, Služby nebo Internet). Seznam odkazů v záložkách se Vám objeví automaticky po stisknutí položky WAP v hlavním menu nebo ho najdete v Možnostech WAP prohlížeče.

Pokud odkaz O2Active nemáte v záložce, zadejte do prohlížeče novou adresu ve tvaru wap.o2active.cz.

Za kolik?
Přístup na hlavní stránku prace.cz a zobrazování výsledků vyhledávání je zdarma. Zaplatíte pouze za prohlížení konkrétní pozice. Cena za prohlížení pozic je 0,30 Kč za 1 kB přenesených dat. Na 1 kB dat připadá 1000 znaků (slova včetně mezer) na stránkách.