Pravda.sk prináša počasie na interaktívnej mape

[Tisková zpráva] Bratislava, 11. apríla 2008 - Spravodajský portál Pravda.sk pripravil na adrese pocasie.pravda.sk novú sekciu s atraktívne spracovanými informáciami o počasí. Základom obsahu je interaktívna animovaná mapa vo formáte flash prehľadne zobrazujúca aktuálne počasie či trojdňové predpovede pre všetky kraje a 32 miest Slovenska. Sedemdňová predpoveď informuje samostatne o počasí pre západ, stred a východ Slovenska.

Popri interaktívnej mape produkčný tím Pravda.sk pripravil aj samostatné html podstránky, aby si čitateľ mohol uložiť do záložiek odkazy na stránky o regióne alebo meste, ktoré ho často zaujíma. Samozrejmosťou je raz denne (popoludní) aktualizovaný RSS kanál s predpoveďou na nasledujúci deň.

Ako doplnkové informácie sú návštevníkom k dispozícii prehľady o počasí na slovenských horách a snehovej pokrývke v známych európskych lyžiarskych strediskách. Prehľad počasia v letoviskách obsahuje aj aktuálnu teploty vody. Pre mestá, ktoré sú častým cieľom zahraničných pracovných ciest, pocasie.pravda.sk ponúka trojdňovú predpoveď.

Meteodáta pre sekciu Počasie na Pravda.sk dodáva spoločnosť Infomet, s.r.o., Bratislava.