Videopřehrávač Etarget je novou možností výdělku pro blogery a menší internetové projekty.

[Tisková zpráva] Etarget uvedl flashový videopřehrávač s integrovanou reklamou

Praha, 31. července 2009. Společnost Etarget, která v České republice provozuje reklamní síť PPC kontextové reklamy, spustila pro své mediální partnery novou možnost implementace reklamních odkazů – flashový videopřehrávač s reklamou. Produkt je určen především pro blogery a menší internetové projekty, které zveřejňují vlastní video obsah.

„Reklamu ve videu zobrazujeme už delší dobu na některých velkých slovenských portálech, například Joj.sk nebo Čeknito – jde však jen o dodávání reklam přímo do jejich vlastních přehrávačů. Pro menší stránky a blogery, kteří vlastní přehrávač nemají, jsme připravili hotové řešení v podobě přehrávače s reklamou,“ říká Josef Kovář, Etarget country manager pro Českou republiku.

Přehrávač Etarget je klasická flashová aplikace, s jakou se můžete setkat na všech běžných video portálech. V okamžiku přehrávání videa v dolní části zobrazuje textové odkazy Etarget. Divák může reklamy zavřít jednoduchým kliknutím na „křížek“ v pravé části reklamní plochy. Reklamy jsou zároveň „klikatelné“ jen v oblasti textu, aby se předešlo neplánovaným a pro uživatele nepříjemným náhodným kliknutím.

Přehrávač si mohou blogeři a administrátoři stránek vyzkoušet tak, že se přihlásí do svého partnerského konta v Etargetu na http://www.etar­get.cz/partner. Stejně jako u dalších typů Etarget reklam, i v případě videopřehrávače získají mediální partneři podíl z každého kliknutí na reklamní odkaz.

Více informací najdete na oficiálním Etarget blogu: http://blog.e­target.cz/zona-partner/dalsi-novinky-z-etargetu-mame-videoprehravac.html

O Etargetu
Kontextová reklama Etarget se zobrazuje uživatelům internetu v osmi zemích střední a východní Evropy. Na Slovensku se zobrazuje ve spojení s články a ostatním obsahem na většině největších slovenských portálů. Jak reklamu Etarget poznáte? Jednoduše. Všimněte si reklamních odkazů pod a vedle článků – to jsou odkazy Etarget.