Premium ADSL Českých Radiokomunikací zvyšuje rychlost až na 20Mbit/s

[Tisková zpráva] (Praha, 25. srpna 2008) – České Radiokomunikace zvyšují dnešním dnem rychlost připojení k internetu pomocí technologie ADSL až na 20 Mbit/s. Služba Premium ADSL se tak stává nejrychlejším ADSL internetem na českém trhu, a to i ve srovnání s jinými operátory, kteří před nedávnem ohlásili zvýšení na 16Mbit/s.

Inovovaná služba Premium ADSL se bude nově nabízet ve dvou rychlostních variantách, za 699 Kč včetně DPH bude možné pořídit si 8Mbit/s, varianta 20Mbit/s je nabízena za 899 Kč včetně DPH. Obě ceny jsou koncové a je v nich započítán i paušál za pevnou linku. České Radiokomunikace tímto krokem potvrzují svůj záměr vždy nabízet zákazníkům více než konkurence. Ve srovnání s největším operátorem na trhu je nabídka Českých Radiokomunikací vždy stavěna tak, aby zákazníkovi přinesla kvalitní služby s ročními úsporami v řádech tisíců korun ročně. Pro podnikatele je navíc připravena speciální nabídka přesně na míru jejich požadavkům.

Podnikatelé si tak mohou přiobjednat výhodný balíček hlasových služeb. Balíček představuje 600 volných minut do všech pevných sítí v ČR za 342 Kč bez DPH. 8Mbit/s internet s 600 minutami volání tak vyjde na 929 Kč bez DPH u a u 20 Mbit/s in­ternetu s 600 minutami volání 1097 Kč bez DPH. Volání v síti Českých Radiokomunikací je již tradičně zdarma, nabídka volných minut se vztahuje na hovory do pevných sítí jiných operátorů. Pro podnikatele je připraven také praktický dárek ve formě poukazu na online reklamu v systému Ad Fox na portálech Centrum Holdings v hodnotě 2000 Kč.

„U našich stávajících i potenciálních zákazníků jsme zjišťovali jejich potřeby a požadavky na připojení k internetu. Zjistili jsme, že rychlost připojení je jedním z rozhodujících faktorů, a proto jsme se rozhodli nabídnout trhu připojení až 20 Mbit/s,“ říká David Mašát, výkonný ředitel pro obchod a marketing Českých Radiokomunikací.

Nabídka služby Premium ADSL pro domácnosti bude začínat 8 Mbit/s připojením za 699 Kč včetně DPH měsíčně. U 20 Mbit/s je cena stanovena na 899 Kč včetně DPH. Tyto ceny jsou finální a neobsahují žádné skryté nebo dodatečné poplatky, což znamená, že je v nich zahrnut i poplatek za pevnou linku. Pro domácnosti připravily České Radiokomunikace také volitelný balíček hlasových služeb, který představuje neomezené volání do pevných sítí v ČR za příplatek 357 Kč včetně DPH.

„Dnes je poměrně těžké udělat nějakou přesnou dělící čáru mezi domácnostmi a podnikateli. Řada podnikatelů pracuje z domova, řada domácností potřebuje vysoký výkon, ať pro práci, zábavu nebo vzdělávání. Naše nabídka je pro všechny, kteří potřebují maximální výkon za maximálně výhodnou cenu,“ říká Mašát.

Služby je možné objednat telefonicky nebo online již od 25. 8. 2008, ke všem službám je možné objednat si také modem za 99 Kč včetně DPH (platí do vyčerpání zásob). Kompletní ceník a další informace o službě jsou dostupné na internetových stránkách www.radiokomu­nikace.cz.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?