Přestaňte se na Štědrý den postit, nechte se jen od nás hostit!

[Tisková zpráva] Mysleli jsme na vás a na Vánoce jsme připravili dárky pro celou rodinu. Babičce šálu, Petříkovi čepici, tatínkovi webhosting a celé rodině .CZ doménu s udržovacím poplatkem na druhý rok ZDARMA! To vše pouze u ACTIVE 24.

ACTIVE 24 nabízí v prosinci k objednávce vybraných modelů webhostingu doménu zdarma a zimní šálu a čepici jako dárek. Akce platí pro webhostingové modely STATIC, SLIM, LITE, PROFI nebo BUSINESS s platebním obdobím minimálně 1 rok, objednané i uhrazené v průběhu prosince 2006.

Navíc všechny .CZ domény zaregistrované od října do konce roku 2006 prodlouží ACTIVE 24 svým zákazníkům zdarma o jeden rok.

ACTIVE 24 (www.active24.cz) je největším českým registrátorem domén a poskytovatelem webhostingových služeb. Společnost je součástí skupiny Active 24 ASA (www.active24.com), pan-evropského poskytovatele hostingových služeb s centrálou v norském Oslu, pobočkami ve Spojeném království, Švédsku, Nizozemsku, Polsku a České republice a virtuální přítomností v dalších devíti evropských zemích, který poskytuje služby více než 280.000 zákazníků. Stoprocentním vlastníkem Active 24 ASA je koncern Mamut ASA (www.mamut.com).

Více informací na www.active24.cz