Prestigio WGT PC - certifikovaný herní výkon

[Tisková zpráva] Praha/Brno, 21. 10. 2008 – V rámci mezinárodních veletrhů Invex – Digitex, které se konaly 6. - 9. října 2008, proběhl turnaj v hraní počítačových her World GameMasters Tournament (WGT). Společnost Prestigio se stala oficiálním partnerem a dvorním dodavatelem certifikované herní sestavy Prestigio WGT PC českého WGT turnaje pro rok 2008. Společnost Prestigio pro potřeby turnaje nainstalovala sto kusů herní sestavy Prestigio WGT PC.

Prestigio WGT PC je sestavené z nejnovějších komponentů společnosti Asus a Intel, které jsou sladěny tak, aby poskytovaly maximální herní výkon. Základem soutěžní sestavy je procesor Intel Core 2 Duo E8400 (3,00 GHz) a grafická karta Asus EN9800GT Ultimate. Počítač má k dispozici 2 GB operační paměť, rychlý 500 GB pevný disk a DVD-RW vypalovačku s funkcí lightscribe. Operačním systémem je Microsoft Windows Vista Ultimate.

Potenciální zájemci si tuto certifikovanou sestavu budou moci zakoupit přímo u dealerů společnosti Prestigio.

Technické parametry Prestigio WGT PC:
Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 (3,00 GHz)
Základní deska: Asus P5QL PRO
Operační paměť: 2 GB (800 MHz DDR2)
Grafická karta: ASUS EN9800GT ULTIMATE
Pevný disk: 500 GB (7200 ot./min. SATA-3G/32 MB)
Optická mechanika: DVD-RW LightScribe
Operační systém: Microsoft Windows Vista Ultimate

O společnosti Prestigio
Prestigio International Inc. je jedním z nejdynamičtěji se vyvíjejících mezinárodních výrobců LCD displejů a TV přijímačů, přenosných počítačů a poslední dobou i plazmových TV přijímačů. Dříve byla společnost u expertů IT průmyslu známá jako dodavatel světových značek, které prodávaly produkty společnosti pod různými názvy. V roce 2002 se však top manažeři společnosti rozhodli vstoupit na mezinárodní trh pod svojí vlastní značkou Prestigio. V současnosti je společnost Prestigio aktivně spojená s EMEA regionem, který řídí prostřednictvím tří obchodních zastupitelství nacházejících se v západní Evropě (Gorinchem, Holandsko), v centrální a východní Evropě (Praha, Česká republika), a v CIS (Moskva, Ruská federace).

Pro více informací navštivte: www.prestigio.com, www.prestigio.cz, nebo www.prestigio.sk. Všechny ochranné známky a registrované ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.