Příchod jara zvýšil zájem o sex na internetu

Příchod jara zvýšil zájem o sex na internetu

Praha, 31. března 2005 – Nejhledanější slova na internetových portálech jsou jedinečnou sondou do lidských duší. Manažeři hledání na portálu Atlas.cz prakticky okamžitě vidí, co se mezi lidmi děje. A tak mohli i s prvními jarními dny pozorovat, jak s klesajícím zájmem o školy, kde už byly většinou uzavřeny termíny podání přihlášek, roste zájem o sex a erotiku. Zatímco zájem o hledání slov jako je škola nebo studium poklesl ve srovnání s únorem o více než 52%, naopak zájem o slova spojená s erotikou stoupl o 31%.

Michal Černík, ředitel Atlas.cz k tomuto trendu uvádí: „Hledaná slova jsou pro nás přímo barometrem zájmu internetové veřejnosti, prakticky okamžitě víme, do jaké oblasti uživatelé momentálně upírají svoji pozornost.“

červená značí sex, zelená školu

Kontakty:
ATLAS.CZ, a.s.
Martin Klofanda
Marketing Manager
eMail klofanda@atlas-as.cz
Mobil +420 777 143 033

Neopublic s.r.o.
Filip Debef
eMail filipd@neopublic­.cz
Mobil +420 603 484 227

O ATLAS.CZ, a.s.
ATLAS.CZ je jeden z předních českých internetových portálů, jehož cílem je poskytovat uživatelům přehledným způsobem informace z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Na stránkách portálu lze nalézt informace a služby z oblasti zábavy, nakupování, cestování nebo komunikace. K nejúspěšnějším patří například atlas firem, internetový autosalon, digitální mapy nebo živé audio a video přenosy na live.atlas.cz. ATLAS.CZ chce i v budoucnu rozšiřovat spektrum svých služeb a prostřednictvím moderních technologií nabízet všem svým návštěvníkům místo na internetu, kde se cítí jako doma.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).