Pro řešení Barracuda Networks se rozhoduje stále více uživatelů

[Tisková zpráva] Společnost Barracuda Networks se od svého založení soustřeďuje na vývoj a výrobu výkonných, spolehlivých a snadno použitelných řešení v oblasti komunikace a síťové infrastruktury. Její produkty se od svého uvedení na trh drží na absolutní špičce ve své kategorii využití a po celém světě si rychle získávají stále větší počet zákazníků.

Nejlepším dokladem mimořádné úspěšnosti produktů Barracuda Networks jsou impresivní počty prodaných kusů. V druhé polovině září roku 2008 tak mohla společnost oznámit, že se jí podařilo hranici 70 tisíc zákazníků z více než osmdesáti zemí po celém světě.

Vysokou užitnou hodnotu zařízení Barracuda dokládá rovněž řada velmi prestižních ocenění, které od svého uvedení na trh získala od odborných magazínů i uživatelů. Již na začátku tohoto roku byla společnost Barracuda Networks díky svým produktům nominována mezi mezi finalisty v hodnocení Excelence Awards, které provádí odborný časopis SC Magazine. Zmíněné výroční hodnocení má za úkol ocenit ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z vybraných oblastí bezpečnosti informačních systémů. Definitivní výsledky byly zveřejněny letos v dubnu u příležitosti konání RSA Conference. Stejně jako i v minulých letech se řešení Barracuda Networks dostala na první příčky mezi řadou nominovaných produktů různých výrobců a Barracuda Spam Firewall získal ocenění „2008 SC Magazine Excellence Award“ v kategorii bezpečnostních řešení pro menší a střední firmy.

Jedno z významných ocenění získala společnost Barracuda Networks rovněž od známého magazínu Windows IT Pro z vydavatelství Penton Media, jehož nezávislé recenze a hodnocení si v průběhu let získaly vysoké renomé u IT odborníků z celého světa. V ostré konkurenci jiných zařízení Barracuda Spam Firewall koncem letošního července získal nejvyšší ocenění „2008 Editor’s Best Award“, které Windows IT Pro uděluje hardwarovým produktům, které kromě špičkových technických parametrů zákazníkům současně přinášejí nejlepší užitnou hodnotu.

Další prestižní ocenění letos získal Barracuda Spam Firewall od odborného časopisu NetAdmin World Magazine, který vychází v Číně a obsahově se zaměřuje na profesionály z oblasti IT. NetAdmin World Magazine uspořádal v závěru loňského roku anketu mezi svými čtenáři, kteří měli sami zvolit řešení, které dokáže nejlepším způsobem odpovědět na jejich současné problémy a požadavky spojené se správou a provozem jejich IT systémů. V kategorii antispam řešení čtenáři za svého favorita jednoznačně zvolili Barracuda Spam Firewall. Samotní uživatelé na jednom z největších a nejrychleji se rozvíjejících IT trhů na světě tak opět potvrdili skvělé užitné vlastnosti produktu Barracuda Spam Firewall, který díky tomu od NetAdmin World Magazine získal ocenění „Most Popular Product“.

Nejnovější ocenění získal produkt Barracuda Message Archiver, který slouží jako výkonný a spolehlivý nástroj pro archivaci zpráv elektronické pošty s bohatými možnostmi pro třídění a vyhledávání , který funguje nezávisle na softwarových platformách pro samotnou e-mailovou komunikaci. V rámci výstav a konferencí pořádaných IDG World Expo se v San Franciscu počátkem srpna konala akce LinuxWorld and Next-Generation Data Center Conference & Expo, jejíž tradiční součástí je i udělování cen pro nejlepší řešení v daném oboru. V celkem dvanácti různých skupinách produktů byla zastoupena rovněž kategorie Best Messaging Solution, kde vítězství získala společnost Barracuda Networks se svým zařízením Barracuda Message Archiver 850, kterému bylo uděleno jedno z ocenění LinuxWorld Product Excellence Awards.

Úspěšnost řešení od společnosti Barracuda Networks je samozřejmě také motivací pro další rozšiřování produktového portfolia. Již zavedená a osvědčená zařízení Barracuda Spam Firewall, Barracuda Web Filter, Barracuda IM Firewall, Barracuda Load Balancer a Barracuda Web Site Firewall proto tento měsíc doplnil zcela nový produkt, kterým je Barracuda Link Balancer. Ten poskytuje uživatelům robustní a výkonné řešení pro správu a řízení více různých způsobů internetového připojení od jednoho či více poskytovatelů.

V České republice je distributorem zařízení Barracuda společnost Gesto Communications.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku