Prodejny Datartu žijí hokejem

Prodejny Datartu žijí hokejem

Slevové poukázky v případě vítězství české reprezentace, soutěže pro děti a další aktivity u příležitosti MS v ledním hokeji přináší svým zákazníkům Datart

Praha, 20. dubna 2004 – Společnost Datart, Obchodník roku 2003, spustil o minulém víkendu ve svých prodejnách velkou akci „Datart žije hokejem“, která zavádí hokejovou horečku přímo do obchodů a nákupních center. Od soboty 17. dubna běží ve všech prodejnách Datart unikátní program bonusů, který je navázán na skutečné umístění české hokejové reprezentace. Zákazníci, kteří si zakoupí televizi značky Panasonic s úhlopříčkou větší než 70 cm, obdrží v případě vítězství českého týmu na mistrovství světa navíc poukázku na nákup zboží v prodejnách Datart v hodnotě 2.000 Kč

V deseti obchodech (Praha – CČM, Letňany, Hostivař, Anděl, obě plzeňské prodejny, Shopping park Ostrava, Shopping park Brno, Teplice a Mladá Boleslav) se pak v sobotu 24. dubna rozbíhá další aktivita: děti budou moci získat sladké ceny za hokejovou střelbu na maketu branky nebo se vyfotit v roli hokejového brankáře. Ve všech obchodech si malí i velcí návštěvníci budou moci také zahrát na herních konzolích hru „NHL 2004“. Obě tyto nabídky běží do 9. května.

Navíc, každý zákazník, který se v tomto období rozhodne pro nákup chladničky, dostane jako dárek 24 půllitrových plechovek piva Staropramen, kterými si bude moci zpříjemnit chvíle před obrazovkou při sledování hokejového šampionátu.

„V České republice začíná v těchto dnech stoupat hokejová horečka. Chceme co nejvíce přispět k tomu, aby atmosféra světového šampionátu, který se do České republiky vrátil po dvanácti letech, byla nezapomenutelná i pro naše zákazníky,“ komentovala akci marketingová ředitelka společnosti Datart Jana Adamová.

Základní údaje o společnosti Datart

Společnost Datart – vítěz soutěže Obchodník roku 2003 v kategorii prodejců elektro – byla založena v roce 1990 a dnes se řadí mezi největší maloobchodní řetězce specializované na spotřební elektroniku ve střední a východní Evropě. Od roku 2003 je firma součástí společnosti KESA Electricals plc, která působí v sedmi evropských zemích, provozuje 790 prodejen, zaměstnává téměř 24 000 zaměstnanců a v roce 2002 realizovala obrat ve výši 5,4 mld. EUR. Společnost Datart provozuje 15 prodejen v České republice a sedm na Slovensku a zaměstnává více než 1000 pracovníků. Profesionální a zboží znalí prodavači zde nabízejí široký výběr spotřební elektroniky z oblasti TV, videa, audia, domácích spotřebičů, počítačů, telekomunikační a kancelářské techniky, fota, telefonů a DVD společně s množstvím doplňkových služeb pro zákazníky. Služba Datart Záruka nejnižší ceny, která je svým rozsahem v ČR ojedinělá, garantuje zákazníkům nejnižší nákupní cenu na maloobchodním trhu po dobu patnácti dnů od data nákupu.

Více informací najdete na www.datart.cz, www.kesaelectri­cals.com

Další informace:
Tomáš Hečko, Michal Hoblík, AMI Communications