Prodlužte si letní prázdniny až do pozdního podzimu!

[Tisková zpráva] Letní prázdninová akce ACTIVE 24, ve které je možné získat dva měsíce webhostingu zdarma a doménu jako bonus, se blíží do finále. Zákazníci, kteří ji využijí v posledních srpnových dnech, tak získají své „dva měsíce prázdnin“ až do konce října.

Akce, v rámci které zákazníkům nejsou účtovány dva měsíce webhostingu, platí pro webhostingové modely STATIC, SLIM, LITE, PROFI a BUSINESS, objednané na http://www.ac­tive24.cz v průběhu července a srpna 2006 s platebním obdobím minimálně 1 rok.

Letní sleva je poskytována i k objednávkám uvedených modelů se čtvrtletním platebním obdobím – zde je za první dva měsíce webhostingu účtována pouze polovina ceny.

Model STATIC, optimalizovaný pro osobní internetové prezentace, například fotografie z dovolené, nabízí za cenu 149 Kč měsíčně 1 GB diskového prostoru a neomezené množství e-mailů. Nejvyšší modely PROFI a BUSINESS jsou určeny pro firemní prezentace náročné na výkon a zahrnují 5 respektive 10 GB diskového prostoru, několik samostatných databází, grafické statistiky návštěvnosti a mnoho dalšího. U všech modelů je samozřejmostí profesionální zákaznická podpora 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

ACTIVE 24 je předním českým poskytovatelem webhostingových služeb a registrátorem domén. Společnost je součástí koncernu ACTIVE 24 ASA (http://www.ac­tive24.org), pan-evropského poskytovatele hostingových služeb s centrálou v norském Oslu, pobočkami ve Spojeném království, Švédsku, Nizozemí, Polsku a České republice a virtuální přítomností v dalších 9 evropských zemích, který poskytuje služby více než 260 000 zákazníků.

Více informací na http://www.ac­tive24.cz