Produkty Canon s technologiemi Adobe

[Tisková zpráva] Nová produktová řada imageRUNNER ADVANCE využívá výhod plynoucích z technologií Adobe, jež zlepšují vlastnosti tisku, skenování a zabezpečení dokumentů

PRAHA, 29. října 2009 – Canon Inc. a Adobe Systems Incorporated uzavřely dohodu, díky níž bude nejnovější rodina kancelářských dokumentových řešení Canon obohacena o technologie Adobe. Organizace po celém světě tak dosáhnou nové úrovně tisku, skenování a zabezpečení dokumentů v kancelářském prostředí. Tato dohoda rozšiřuje již existující spolupráci obou společností, která započala v roce 2005.

Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, rozšířil možnosti nové řady Canon imageRUNNER ADVANCE o technologie Adobe, jež reflektují znalosti pracovníků v oblasti výstupu dokumentů, dokumentového workflow a bezpečnosti.

echnologie obsahují:

• Adobe PostScript 3 Printing – Součástí nového systému Canon imageRUNNER ADVANCE je Adobe Postskript 3, který pomáhá organizacím dosáhnout lepší správy dokumentů při přijatelných nákladech.
  • Adobe PDF Technology – Podpora Adobe PDF technologií na přístrojích Canon imageRUNNER ADVANCE dovoluje koncovým uživatelům zlepšit tok informací uvnitř obchodních procesů založených na PDF technologiích. Technologie Adobe PDF podporuje PDF Reader Extensions, archivaci PDF/A-1b, přizpůsobení PDF pro Web, formáty souborů Adobe PDF a elektronické podpisy.
  • Adobe LiveCycle Rights Management ES* – Adobe LiveCycle Rights Management ES je součástí ovládacího panelu imageRUNNER ADVANCE, proto mohou uživatelé snadno použít zabezpečení dokumentů LiveCycle při skenování dokumentů. To zaručí ochranu cenných korporátních informací bez ohledu na to, kam a komu jsou posílány.

„Spolupráce s předními společnostmi v oboru jako je Adobe, nás přivedla k vývoji zařízení s přidanou hodnotou na platformě imageRUNNER ADVANCE, u které očekáváme, že přinese ohromné výhody regionálním i globálním organizacím,“ říká Gary Horsfall, Director, Global Sales and Professional Services, Canon Business Solutions, Canon Europe. „Kombinací pokročilých technologií Canon a předních řešení Adobe nabídnou obě společnosti svým zákazníkům rozšířená řešení správy dokumentů a novou úroveň ochrany dokumentů.“

„Canon a Adobe jsou tradičními poskytovateli působivých dokumentových řešení,“ říká Naresh Gupta, senior vice president, Print and Publishing, Adobe. „S integrací Adobe PDF technologií do vynikajících kancelářských produktů Canon budou společnosti schopny transformovat papírové dokumenty do inteligentních a dobře chráněných PDF dokumentů a maximalizovat tak návratnost svých investic.“

Řada Canon imageRUNNER ADVANCE reprezentuje nejnovější technologie, které nabízejí nové platformy dokumentových služeb v moderním business prostředí kombinací hardware, software a servisních služeb. Zákazníkům přináší vyšší úroveň flexibility tisku, skenování a skladování dokumentů tím, že podporuje nejnovější aplikace Adobe Postskript, LiveCycle a formáty souborů PDF.

* vyžaduje instalaci Adobe LiveCycle Rights Management ES

O Adobe
Adobe převratným způsobem mění soužití a vztah lidí k myšlenkám a informacím – kdykoliv, kdekoliv a přes jakékoliv médium. Další informace najdete na www.adobe.cz nebo www.adobe.com.