Produkty pro sítě Wireless-N od společnosti NETGEAR získaly jako první v oboru certifikaci „Connect with Centrino“ společnosti Intel

3. 3. 2007

SANTA CLARA, Kalifornie – 23. ledna 2007 – NETGEAR, Inc., světový poskytovatel technologicky vyspělých značkových síťových produktů, dnes oznámil, že jeho směrovače RangeMax NEXT Wireless-N se budou jako první produkty pro bezdrátové sítě v oboru dodávat s certifikací „Connect with Centrino“ společnosti Intel. Směrovače NETGEAR RangeMax Wireless-N (WNR834B a WNR854T) úspěšně prošly certifikačním procesem zajišťujícím kompatibilitu a interoperabilitu s technologií Intel Next-Gen Wireless-N, která bude od konce ledna 2007 obsažena v noteboocích založených na mobilní technologii Intel Centrino Duo.

Směrovače RangeMax NEXT Wireless-N společnosti NETGEAR, u nichž byla „otestována a ověřena spolupráce“ s technologií Intel Next-Gen Wireless N, byly podrobeny rozsáhlým praktickým testům prováděným společností Intel v průběhu několika měsíců v typických domácích a podnikových prostředích. Během certifikačního procesu byly směrovače RangeMax NEXT Wireless-N testovány nejen na kompatibilitu s technologií Intel® Next-Gen Wireless-N, ale také u nich byl hodnocen výkon, rozšířený dosah, koexistence s dalšími klienty a přístupovými body standardu 802.11b/g a schopnost eliminovat hluchá místa v sítích Wi-Fi.

„Společnost Intel vytvořila program ‚Connect with Centrino‘, aby uživatelům technologie Centrino Mobile Technology zajistila vynikající výkon, dosah a široký rozsah v jejich bezdrátových domácích sítích,“ uvedl Dave Hofer, ředitel pro oblast bezdrátových sítí ve skupině mobilních produktů společnosti Intel Corporation. „Společnost NETGEAR úspěšně prošla naším náročným certifikačním programem a jasně tak demonstrovala svou snahu propagovat a zdokonalovat veškeré možnosti návrhu standardu 802.11n.“

„Uvedení technologie Intel Next-Gen Wireless-N na trh představuje další potvrzení stavu návrhu specifikace 802.11n,“ vysvětlil Vivek Pathela, viceprezident společnosti NETGEAR pro produktový marketing. „Jsme hrdí, že jsme se stali prvním dodavatelem síťových produktů, který získal certifikaci ‚Connect with Centrino‘, protože našim zákazníkům podává pevný, nezvratný důkaz o výkonu, interoperabilitě a kompatibilitě naší řady produktů RangeMax NEXT Wireless-N. Náročný certifikační proces, jímž naše produkty prošly, je pro naše zákazníky zvlášť důležitý, protože dokládá a potvrzuje značné technické úsilí, které společnost NETGEAR vynakládá, aby mohla na trh přivést produkty vyhovující návrhu specifikace 802.11n, které již dnes přinášejí vysokou rychlost, rozšířený dosah, spolehlivost a interoperabilitu tímto standardem slibovanou. Pyšníme se svou spoluprací se společností Intel při zajišťování infrastruktury Wireless-N, díky níž se spojení zábavy, komunikace a informací v prostředí domácích sítí stává realitou.“

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET