Produkty TrustPort vycházejí ve třech dalších jazycích

6. 12. 2008

[Tisková zpráva] Brno, 5. 12. 2008 – Během měsíce od vydání produktů TrustPort Antivirus 2009 a TrustPort PC Security 2009 došlo k jejich lokalizaci do dalších světových jazyků. Software, dosud dostupný v češtině a angličtině, se dočkal své španělské, německé a italské verze.

Společnost TrustPort se prosazuje s novou generací bezpečnostního softwaru jak v tuzemsku, tak na světových trzích. Pomáhá mu v tom jeho stále se rozvíjející partnerská síť. „Lokalizovali jsme náš software pro státy, kde vidíme největší tržní potenciál,“ vysvětluje Marcela Parolková, vedoucí obchodního oddělení společnosti TrustPort. „Nastartovali jsme slibnou spolupráci zejména s partnery v Mexiku, Německu a Itálii.“

Vydání řešení TrustPort Antivirus 2009 a TrustPort PC Security 2009 ve španělštině, němčině a italštině přináší prodejcům další argument při získávání koncových zákazníků v zemích, kde se těmito jazyky hovoří. Cílem je přiblížit software a jeho unikátní vlastnosti uživatelům, kteří uvítají produkt ve své rodném řeči. „Dostupnost v dalších jazykových mutacích spolu s jedinečnými vlastnostmi našeho softwaru tvoří vynikající základnu pro obchodní úspěch řešení TrustPort,“ říká Marcela Parolková.

Rozmach prodeje lze očekávat v Mexiku, kde výrobce spolupracuje s místní distribuční společností Ellercom, a v Itálii, kde je partnerem výrobce společnost Isiweb. Dalším nadějným trhem je Německo.

Vedle lokalizace softwaru probíhá také tvorba španělské a německé verze nových webových stránek, věnovaných jednotlivým produktům z portfolia TrustPort. Informace o softwaru a o jeho prodeji tak budou snadno dostupné všem stávajícím i potenciálním zákazníkům z německy a španělsky mluvících zemí.

Nové produkty TrustPort PC Security 2009 a TrustPort Antivirus 2009 přinesly množství novinek, které významně přispěly k tradičně vysoké úrovni softwaru. Z vlastností obou produktů, které konkurence zpravidla nenabízí, jmenujme možnost vytvoření mobilního antiviru na flash disku, schopnost vypálení záchranného systémového disku nebo rodičovský zámek na ochranu před nevhodným webovým obsahem. U obou produktů si lze navíc zvolit grafický vzhled aplikace, což je unikátní vlastnost, která se u žádného konkurenčního softwaru nevyskytuje.

Nestranným dokladem kvality těchto produktů jsou pravidelně se opakující úspěchy antivirového řešení TrustPort v prestižních srovnávacích testech VB100 a AV-Comparatives. Totéž antivirové řešení je použito také v serverovém softwaru TrustPort Net Gateway.

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?