Profi: nové neomezené tarify pro firmy

1. 2. 2010

[Tisková zpráva] Pokrytí potřeb všech volajících v každé společnosti. Hovory zcela zdarma ve firmě, vlastní síti, na pevnou nebo do všech tuzemských sítí. Navíc neomezené volání z pevné linky díky novým VoIP tarifům.

Praha 1. února 2010 – Zcela novou generaci tarifů – Profi – určenou především pro malé a střední firmy nabízí T-Mobile od včerejšího dne. Zájemci z řad společností si tak nyní mohou vybírat z široké palety nových paušálů, které odpovídají potřebám jednotlivých skupin zaměstnanců. Nové tarify umožňují neomezené volání ve firmě, v rámci pevné i vlastní sítě či hovory bez limitů do všech tuzemských sítí. Firmy jistě ocení i nízké sazby za mezinárodní hovory do vybraných zemí Evropy.

„Při formování této nabídky jsme se zaměřili hlavně na nejdůležitější potřeby tohoto segmentu. Podniková klientela potřebuje především flexibilitu a zároveň kontrolu výše nákladů na svůj hlasový provoz,“ vysvětluje Václav Štěpán, ředitel marketingu – business segment společnosti T-Mobile, a dodává: „Každý zákazník si tak může vybrat nejvhodnější variantu přesně podle toho, kam nejčastěji směřují hovory jeho zaměstnanců.“

Malé a střední podniky tak teď mohou pro každého zaměstnance zvolit tarif, který nejlépe odpovídá jeho potřebám. Pro toho, který nejčastěji volá na mobilní čísla v rámci vlastní firmy, je vhodný paušál Profi – ve firmě. Uživatel si už nebude muset dělat starosti s délkou hovorů se svými kolegy. Tarif je navíc k dispozici v několika variantách. Se smlouvou na dobu určitou (24 měsíců) si firmy mohou vybírat mezi standardní podobu s telefonem za zvýhodněnou cenu a měsíčním paušálem 220 Kč bez DPH (264 Kč s DPH), nebo HITovou variantou v podobě nižšího měsíčního poplatku, který přijde na 190 Kč bez DPH (228 Kč s DPH).

Pro zaměstnance s potřebou volat více i mimo vlastní společnost mají firmy na výběr další tři odstupňované možnosti. Profi – pevná přidává k firemním hovorům i telefonáty do pevné sítě. Dalšími možnostmi jsou pak Profi – v síti a pevná a Profi – všechny sítě. Posledně jmenovaná nabízí zcela neomezené hovory do všech tuzemských sítí. Také tyto tarify je možné získat ve standardní či HITové variantě.

Pro zákazníky, kteří by rádi získali bonus v podobě slevy na měsíčním paušálu a zároveň by uvítali i telefon za zvýhodněnou cenu, má T-Mobile kombinovanou nabídku se smlouvou na 3 roky.

Za SMS a MMS zaplatí uživatelé nových tarifů jednotnou cenu 1,50 Kč bez DPH (1,80 Kč s DPH), respektive 10 korun bez DPH (12 Kč s DPH). Vítaným vylepšením se jistě stanou i nízké ceny za hovory do sousedních zemí. Minuta volání do Polska, Německa, Rakouska a na Slovensko přijde na 5 Kč bez DPH (6 Kč s DPH).

Profi VoIP – neomezené volání z pevné
Mobilními tarify však Profi nabídka nekončí. Firmy mohou také výrazně ušetřit na svých účtech za hovory z pevné linky díky využití VoIP. K dispozici jsou hned dva cenové programy Profi VoIP – v síti a pevná a Profi VoIP – všechny sítě, které jak názvy napovídají, přinášejí volání bez omezení v rámci sítě T-Mobile a na pevné linky, respektive do všech tuzemských sítí.

Správci firemních telefonů tak mohou přizpůsobit paušály za telefony potřebám zaměstnanců nejen za mobil, ale i za hovory z pevné.

T-Mobile - nové tarify

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu