Průzkum rozšířenosti značek podnikových informačních systémů v segmentu IT firem

[Tisková zpráva] Společnost Lion Teleservices CZ, a.s. přináší výsledky rozsáhlého průzkumu používání podnikových informačních systémů mezi IT firmami.

Společnost Lion Teleservices CZ provedla průzkum v segmentu firem, zabývajících se informačními technologiemi. Osloveno bylo 2145 firem, odpovědělo 654 společností. Graf zobrazuje značky, které dosahují alespoň 2%.

ABRA

Na komentář jsme se zeptali předsedy představenstva vítězné firmy, pana Jaroslava Řasy: "Jde o ojedinělý průzkum díky počtu respondentů. Těší mě, že právě ABRA získala největší tržní podíl, ale nepřeceňoval bych to,“ uvedl Řasa. „K oblíbenosti značky mezi informatiky jistě přispívá jednak programovatelné prostředí ABRY a také dostupnost verzí i pro LINUX,“ dodal.

Informace o společnosti ABRA Software, a.s.
ABRA Software a.s. patří k největším českým producentům podnikových informačních systémů s ročním obratem 145 mil. Kč, patří do skupiny United Software. V současné době registruje v České republice a na Slovensku více než 15.000 aktivních licencovaných subjektů. Disponuje širokou sítí více jak 100 poboček a partnerů, kteří skýtají záruku profesionálních služeb. Základ řešení pro firmy všech velikostí tvoří řada moderních informačních systémů ABRA Gx, které lze upravit podle potřeb a požadavků zákazníka. ABRA Software a.s. jako první v oboru prošla již v roce 1996 certifikací ISO 9001. Jejím heslem je: „Méně kravat, více práce“.