První počítače, které mají vzhled podle vás

[Tisková zpráva] Ostrava, 5. 6. 2008 – Společnost AT Computers, přední distributor IT a největší český výrobce a dodavatel kvalitních počítačů, začala prostřednictvím své specializované prodejní sítě COMFOR nabízet počítače s unikátním designem. Až do 15. července navíc platí speciální akce, v rámci níž si zákazníci mohou vybírat z pěti atraktivních designů, aniž by si museli připlatit byť jedinou korunu. Po skončení akce bude cena počítače v atraktivním balení o 699 Kč včetně DPH vyšší.

Speciální design si mohou zákazníci prozatím zvolit u počítačů COMFOR Boxer II, které jsou předurčeny zejména pro domácí uživatele a práci s multimédii, na hry a internet. Design skříní počítačů je řešen potiskem na speciální laminovanou folii, kterou může uživatel, v případě, že ho časem omrzí, snadno odstranit a nahradit za novou. Laminovaná folie brání PC před poškrábáním a zašpiněním a navíc opravdu skvěle vypadá.

„Doba, kdy byl vzhled počítačů takřka nepodstatný, je minulostí. Počítač je dnes kusem nábytku, životním stylem. Máte rádi hezké věci a všednost je vám cizí? Máme pro vás řadu LUXUS, pro děti překrásnou řadu JUNGLE se zvířátky, pro dámy velmi lákavou řadu ROZKVETLÁ LOUKA, pro sportovce FOTBAL a pro hráče řadu Gangster, kde je počítačová skříň „prostřílená“. Jsem přesvědčen, že si každý přijde na své. Naše nové počítače COMFOR jsou velmi praktické a mimořádně estetické,“ řekl Martin Wanke, marketingový ředitel společnosti AT Computers.

COMFOR je česko – slovenský prodejní řetězec, který nyní zahrnuje více než 163 prodejních míst v ČR a 64 prodejen na Slovensku. V prodejnách COMFOR je nabízena výpočetní, digitální a projekční technika. Součástí řetězce nejsou jen vlastní prodejny, ale také autorizovaní COMFOR Partneři, kteří prošli náročným výběrovým řízením a absolvovali celou řadu školení, tak, aby splnili nejnáročnější kritéria pro přístup k zákazníkům.

O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem přes 7,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů a notebooků. Více informací najdete na: www.atcomp.cz.