Pytel Plný Peněz

1. 7. 2004

Pytel Plný Peněz

Programátorská soutěž Pytel Plný Peněz

Praha, 29. 6. 2004 – Společnost A & L soft, s.r.o. vyhlašuje programátorskou soutěž Pytel Plný Peněz. Soutěž je určena zájemcům o programování v modFlexu – novém českém produktu pro tvorbu dynamických webových stránek.

Soutěžící mají za úkol v modFlexu vytvořit webové aplikace. Aplikace mohou být vyvíjeny na free hostingovém serveru http://hostin­g.modflex.com, kde soutěžící naleznou spoustu užitečných nástrojů pro jejich tvorbu. Téma aplikace si volí každý soutěžící sám. Nejlepší aplikaci vybere tříčlenná porota a výherce obdrží Pytel Plný Peněž – 1000 ks platných mincí v nominální hodnotě 10,– Kč. Hlavní hodnotící kritéria soutěže jsou: čistota programování, využití vlastností programovacího jazyka a webdesign aplikace. V porotě zasednou Aleš Procháska (A & L soft, s.r.o.), Miroslav Virius (ČVUT FJFI) a Libor Kašparovský (Multimedia atelier, s.r.o.).

Dále může být udělena cena autorů programovacího jazyka za zvlášť zdařilé využití jeho vlastností, inovativní přístup a mimořádný přínos pro komunitu uživatelů modFlexu. Výherce obdrží MP3 přehrávač MSI Mega Stick 1. Cenu autorů udělují Aleš Procháska (A & L soft, s.r.o.) a Ondřej Tučný (A & L soft, s.r.o.).

Soutěž trvá od 28.6.2004 do 15.10.2004. Výs­ledky soutěže budou zveřejněny nejpozději do 30.10.2004 na stránkách www.modflex.com. Na těchto stránkách jsou též k dispozici podrobná pravidla soutěže, hodnotící kritéria a zejména formulář pro přihlášení do soutěže.

Každý soutěžící obdrží jako dárek za účast v soutěži od organizátora tričko s motivem modFlex. Ceny budou výhercům předány na společném obědě s porotou a autory programovacího jazyka Flex.

O modFlexu

modFlex je nový český produkt pro tvorbu dynamických webových stránek v prostředí serveru Apache a je zdarma ke stažení z webových stránek www.modflex.com. Programátorům nabízí novou úroveň kvality a rychlosti tvorby stránek díky vlastnostem jako je silná typová kontrola a celá řada dalších opatření, které podporují bezpečné programování a prevenci chyb. Jádro modFlexu představuje nový univerzální programovací jazyk Flex. Tento programovací jazyk klasické koncepce s rozsáhlými možnostmi a do detailů promyšlenými vlastnostmi umožňuje efektivní vývoj komplexních distribuovaných multiplatformních aplikací i snadné psaní drobných jednoúčelových prográmků.

O firmě A & L soft, s.r.o.

A & L soft, s.r.o. je významná česká softwarová firma, jejíž hlavní činností je vývoj systému pro elektronické bankovnictví OfficeLine. Tento systém používá celá řada českých a slovenských bank. Klíčové součásti systému OfficeLine byly vyvinuty právě v programovacím jazyce Flex.

Další informace můžete získat na adrese: support@modflex.com nebo na internetových stánkách www.modflex.com

Lupa.cz: Levný tarif pro Brno nebude. Radní: je to kartel

Levný tarif pro Brno nebude. Radní: je to kartel

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu