Ratibor Líbal povede nový internetový pracovní a HR portál www.Spravnykrok.cz

[Tisková zpráva] 10. září 2008, Praha, ČR – Výkonným ředitelem nově spuštěného internetového pracovního a HR portálu SPRAVNYKROK.CZ byl jmenován Ratibor Líbal (32). Na své nové pozici bude především odpovídat za úspěšný start a budování pozice nového portálu na českém elektronickém trhu práce a za strategické řízení celého projektu.

Ratibor Líbal dosud působil jako zakladatel agentury Actum specializované na elektronický marketing, ve které zastával pozici konzultanta a ředitele. Vzdělání získal na Vysoké škole ekonomické v Praze na fakultě informatiky a statistiky. Je členem několika profesních sdružení. Internetem a internetovým marketingem se zabývá již řadu let, na toto téma také publikuje v elektronických i jiných časopisech a přednáší pro posluchače z řad odborné veřejnosti. Ratibor je ženatý má jedno dítě a ve volném čase se v současné době věnuje zejména čerstvé rodině. Mezi jeho oblíbené koníčky patří na jedné straně samozřejmě internetový marketing, ale i frisbee, RPG hry, a je vášnivým čtenářem.

Ke svému jmenování Ratibor Líbal dodává: “Spravnykrok.cz je dalším logickým krokem ve vývoji HR portálů, které v poslední době nenabízely nic nového ani pro firmy ani pro uchazeče a žehraly na současný stav pracovního trhu. Věřím, že přinášíme web nové generace, který bude díky svým unikátním vlastnostem pro uživatele vítanou alternativou k zavedeným pracovním portálům a svým novým obchodním modelem rozhýbe stojaté vody elektronického trhu práce v ČR.“

Spravnykrok.cz je nový internetový pracovní a HR portál, který přichází se zcela novým obchodním modelem v oblasti internetového vyhledávání a náboru zaměstnanců na českém elektronickém trhu práce. Je to jediný pracovní a HR portál v ČR, který nabízí firmám registraci a možnost uveřejnění svých volných pracovních pozic zdarma, přičemž zpoplatněn je pouze skutečný zájem skutečného uchazeče. Firmy a subjekty, které nabízejí volné pracovní pozice platí pouze za relevantní kontakt s vytipovaným uchazečem a ne za plošnou inzerci a paušální přístup do databáze uchazečů jako je tomu u všech stávajících internetových pracovních portálů. Kromě tohoto nového obchodního modelu nabízí portál uživatelům a klientům řadu dalších aplikací a služeb jako např. možnost geografického vyhledávání volných pracovních pozic v mapě inspirované technologií Google, výsledky vyhledávání řazené výhradně dle relevance, systém referencí a odkazování podobný populárním sociálním sítím typu LinkedIn nebo Facebook s názvem DREEMnet, možnost pomocí nálepek hodnotit svého zaměstnavatele, aplikaci DREEMindex na měření spokojenosti s prací, systém na automatické hledání ideální práce – DREEMjob a další. Technologicky celý portál vytvořila a spravuje společnost Et netera. Investorem projektu Spravnykrok.cz je společnost Atobo a.s.